ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Αυξήσεις «φωτιά» στα καύσιμα – «Προ των πυλών»νέες ανατιμήσεις σε ψωμί και ζυμαρικά (vid)

Σε απόγνωση βρίσκονται οδηγοί και νοικοκυριά με το «ράλι» αυξήσεων σε καύσιμα και βασικά αγαθά κατανάλωσης.

Αυξήσεις «φωτιά» στα καύσιμα - «Προ των πυλών»νέες ανατιμήσεις σε ψωμί και ζυμαρικά (vid)

Σε απόγνωση βρίσκονται οδηγοί και νοικοκυριά με το «ράλι» αυξήσεων σε καύσιμα και βασικά αγαθά κατανάλωσης.

Η εκρηκτική άνοδος των τιμών των καυσίμων, πάντως, αποτυπώνεται στην πορεία που διέγραψαν μέσα σε μόλις μία εβδομάδα (από τις 4 Μάρτη έως και τις 10 του μήνα) στην αντλία.

Συγκεκριμένα, η τιμή της αμόλυβδης στις 4 Μαρτίου –σύμφωνα με το Παρατηρητήριο Τιμών- ήταν κατά μέσο όρο στο 1,968 ευρώ το λίτρο. Στις 10 Μαρτίου η τιμή της είχε «σκαρφαλώσει» στα 2,082 ευρώ, αυξημένη κατά 5,8%.

Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς…
Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς… 11.537 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η τιμή του Diesel κίνησης στις 4 του μήνα διαμορφωνόταν στο 1,723 ευρώ, ενώ τώρα κατά μέσο όρο πωλείται στο 1,936 ευρώ. Δηλαδή, μέσα σε μόλις μία εβδομάδα η τιμή της εκτινάχθηκε κατά 12,3%.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.