ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πρίφτης: «Δεν ξέρω πόσοι παίκτες θα επιστρέψουν ενόψει Ολυμπιακού» (Vid)

Για τις απουσίες και την ετοιμότητα των παικτών του ενόψει ΣΕΦ, μίλησε ο Δημήτρης Πρίφτης.

Πρίφτης: «Δεν ξέρω πόσοι παίκτες θα επιστρέψουν ενόψει Ολυμπιακού» (Vid)

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής των «πρασίνων»:

«Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά. Ήταν δύσκολη και αυτή η βδομάδα. Πολλές δυσκολίες στο να δουλέψουμε και να εμφανιστούμε έτοιμοι. Συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί είχαν αυτή την προσέγγιση. Είμαι χαρούμενος γιατί έπαιξαν όλα τα παιδιά και οι μικροί, που πήραν λεπτά ευθύνης και όχι σε σημείο που είχαν κριθεί όλα και προχωράμε. Έχουμε πολλά να διαχειριστούμε τώρα, γιατί κάποια παιδιά ταλαιπωρούνται. Και για να είμαι δίκαιος βρήκαμε και το Περιστέρι μετά από αγωνιστική απραξία 20 ημέρων, το οποίο προφανώς παίζει ρόλο για τον αντίπαλο».

Για την κατάσταση των παικτών που λείπουν ενόψει Ολυμπιακού: «Ο Παπαπέτρου δεν θα είναι στο ΣΕΦ. Δεν ήταν ούτε σήμερα εδώ. Δεν έχω ιδέα ποιοι θα είναι. Για παράδειγμα σήμερα το πρωί ο Έβανς είναθ στα πρόθυρα να αρρωστήσει, ίσως δεν θα έπρεπε να έρθει. Ο Μέικον με τον κορωνοϊό βγήκε με μία προπόνηση. Θα δούμε αύριο και τις επόμενες μέρες».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 46.941 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.