ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: «Αφιερωμένος σε όλη την «πράσινη» Κρήτη»!

Με ανακοίνωσή του, ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός αφιερώνει σε όλη την «καταπράσινη» όπως αναφέρει Κρήτη, τον τίτλο του κυπελλούχου Ελλάδας, που κατέκτησε η ομάδα βόλεϊ γυναικών.

Παναθηναϊκός: «Αφιερωμένος σε όλη την «πράσινη» Κρήτη»!

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος χαιρετίζει με περηφάνεια το έκτο Κύπελλο Ελλάδας στο γυναικείο τμήμα βόλεϊ και τον αφιερώνει εξαιρετικά στους «αιώνια πιστούς» ολόκληρης της Κρήτης.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση:

«Τις τρεις ημέρες της παραμονής μας στο Ηράκλειο αισθανθήκαμε ότι παίζαμε στο κέντρο της Αθήνας, είτε στο γήπεδο, είτε στο ξενοδοχείο και σε οποιαδήποτε δραστηριότητα είχαμε.

Η ζήτηση που υπήρξε από πλευράς των οπαδών μας από όλους τους νομούς της Κρήτης ήταν τεράστια και ασφαλώς μας κάνει υπερήφανους που ο κόσμος του Συλλόγου έχει αυτή την έγνοια και αυτό το δέσιμο για όλα ανεξαιρέτως τα τμήματα του.

ΜΠΑΜ με Χαντάβα!
ΜΠΑΜ με Χαντάβα! 308 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δυστυχώς οι προσκλήσεις που είχαμε στην διάθεση μας ήταν μόλις 20 από την Ομοσπονδία, όπως άλλωστε και οι υπόλοιπες ομάδες.

Κατανοούμε πλήρως τον εκνευρισμό ή την απογοήτευση που μπορεί να έφερε η προσμονή μέσω της διαδικασίας των email για τους μεμονωμένους φιλάθλους, την οποία ωστόσο όρισαν οι αρμόδιες αρχές, και σε αυτήν δεν είχαμε κάποια άλλη δικαιοδοσία.

Από κει και πέρα ήταν πολύ ευχάριστο το γεγονός ότι στο περιθώριο του τελικού έγινε μια άκρως εποικοδομητική κουβέντα με μέλη αλλά και απλούς φιλάθλους του Παναθηναϊκού από το Ηράκλειο σχετικά με το γηπεδικό ζήτημα.

Εκφράστηκαν οι σκέψεις, τα ερωτήματα και οι προβληματισμοί και από τις δύο απόψεις που θα βρίσκονται άλλωστε και στο ψηφοδέλτιο, παρουσία του Προέδρου κ. Τάκη Μαλακατέ και του Αντιπροέδρου κ. Δημήτρη Βρανόπουλου.

Παναθηναϊκούς χαιρετισμούς από την Κίσσαμο μέχρι τη Σητεία…»!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.