ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ρούμπεν: «Η ισοπαλία είναι ένα δίκαιο αποτέλεσμα» (Vid)

Ο Ρούμπεν Πέρεθ αναφέρθηκε στην αγωνιστική εικόνα του Παναθηναϊκού κόντρα στην ΑΕΚ και επεσήμανε πως η ισοπαλία ήταν το δίκαιο αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Ρούμπεν: «Η ισοπαλία είναι ένα δίκαιο αποτέλεσμα» (Vid)

Δίκαιη χαρακτήρισε την ισοπαλία με την ΑΕΚ ο Ρούμπεν Πέρεθ, ο οποίος τόνισε πως η εικόνα του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι, δεν ήταν καλή.

Αναλυτικά όσα είπε στην Cosmote TV:

«Θα θέλαμε τη νίκη στο ξεκίνημα των play offs. Ο αντίπαλος μας πίεσε πολύ. Η ισοπαλία είναι ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Στα play offs παίζουν οι καλύτερες ομάδες. Το πιο σημαντικό είναι να συνεχίσουμε νικηφόρα.

Ήμασταν καλύτεροι με την μπάλα, αλλά δεν ήταν το καλύτερο παιχνίδι μας. Στο πρώτο μέρος θα μπορούσαμε να κάνουμε μεγαλύτερες ζημιές. Στο δεύτερο ο αντίπαλος μας πίεσε. Δεν ήταν ο καλύτερος αγώνας μας. Όλοι οι αγώνες είναι δύσκολοι, αλλά ελπίζω ότι θα διορθωθούν τα λάθη μας».

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 74.476 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...