ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: «Φάνηκαν πολύ οι απουσίες στον Παναθηναϊκό»

Ο Τάσος Νικολογιάννης τόνισε πως οι απουσίες Βέλεθ, Αλεξανδρόπουλου και Ιωαννίδη ήταν αισθητές για τον Παναθηναϊκό στον χθεσινό αγώνα με την ΑΕΚ.

Νικολογιάννης: «Φάνηκαν πολύ οι απουσίες στον Παναθηναϊκό»

Υποχρεωμένος να πάει για αποτέλεσμα απέναντι στον Άρη είναι ο Παναθηναϊκός μετά το χθεσινό 1-1 με την ΑΕΚ, όπως τόνισε ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Ο Παναθηναϊκός ήταν κακός. Παρότι προηγήθηκε νωρίς, μετά έχασε πλήρως τον έλεγχο του αγώνα μέχρι το 60’. Με τις αλλαγές του Γιοβάνοβιτς, που έπρεπε να γίνουν νωρίτερα, το ματς έσβησε στο 1-1. Είχε ανάγκη να πάρει το ματς αυτό ο Παναθηναϊκός, αλλά τουλάχιστον δεν το έχασε. Αν γνώριζε την ήττα θα ήταν καταστροφή. Τώρα είναι υποχρεωμένος να πάρει αποτέλεσμα, για να μην πω νίκη, απέναντι στον Άρη στη Θεσσαλονίκη», τόνισε.

«Ο Διούδης δεν ήταν σε καλή μέρα. Τόσο στη φάση του πέναλτι, όσο και στην ευκαιρία του Τσούμπερ στο ξεκίνημα, αντιδρά λανθασμένα. Οι τρεις απουσίες, του Βέλεθ, του Αλεξανδρόπουλου και του Ιωαννίδη, φάνηκαν και στοίχισαν πολύ στον Παναθηναϊκό. Ο Καρλίτος δεν είναι σε καλή κατάσταση, έχανε εύκολα την μπάλα και δεν βοήθησε καθόλου. Ο Παλάσιος ανταποκρίθηκε καλύτερα παίζοντας με την πλάτη στην εστία», πρόσθεσε.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 4.549 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.