ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σάρλια: «Σημαντικό ότι δεν χάσαμε, θέλουμε αποτελέσματα» (Vid)

Ο Κροάτης αμυντικός του Παναθηναϊκού παραδέχθηκε πως η ισοπαλία με την ΑΕΚ δεν ήταν καλό αποτέλεσμα, αλλά η ομάδα του δεν άξιζε να πάρει κάτι περισσότερο από τον ένα βαθμό.

Σάρλια: «Σημαντικό ότι δεν χάσαμε, θέλουμε αποτελέσματα» (Vid)

Ο Ζβόνιμιρ Σάρλια τόνισε πως η ισοπαλία με την ΑΕΚ δεν είναι καλό αποτέλεσμα, ωστόσο σημείωσε πως είναι σημαντικό ότι το «τριφύλλι» δεν γνώρισε την ήττα παρά τα πολλά προβλήματα που είχε και χαρακτήρισε τελικό τον αγώνα με τον Άρη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ζβόνιμιρ Σάρλια στην Cosmote TV:

«Δεν μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι με τον ένα βαθμό, παίζοντας εντός έδρας. Δεν αξίζαμε κάτι περισσότερο από αυτόν τον βαθμό. Σημαντικό ότι δεν χάσαμε, αλλά από εδώ και πέρα πρέπει να παίξουμε καλύτερα και να κερδίζουμε κάθε αγώνα. Σίγουρα επηρέασαν οι τραυματισμοί, αλλά αποδείξαμε ότι δίνουμε τη μάχη όλοι μαζί.

Είναι σημαντικό στα δύσκολα να δείξουμε ενωμένοι και ότι έχουμε χαρακτήρα. Αναμφισβήτητα ο επόμενος αγώνας με τον Άρη είναι σαν τελικός. Όλοι οι αγώνες είναι σημαντικοί και σε όλους πρέπει να πηγαίνουμε για τους τρεις βαθμούς. Πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατό σε κάθε αγώνα για να περάσουμε και τον Άρη και την ΑΕΚ».

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 37.221 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.