ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Ρεκόρ για Παπαγιάννη και Μποχωρίδη κόντρα στο Περιστέρι

Τους 500 πόντους και τις 200 ασιστ έφτασε ο Λευτέρης Μποχωρίδης στο ματς του Παναθηναϊκού με το Περιστέρι, ενώ στον ίδιο αγώνα ο Γιώργος Παπαγιάννης έγινε 1000άρης.

Παναθηναϊκός: Ρεκόρ για Παπαγιάννη και Μποχωρίδη κόντρα στο Περιστέρι

Με δύο ξεχωριστά επιτεύγματα και ένα ατομικό ρεκόρ περιόδου συνδύασε ο Λευτέρης Μποχωρίδης την παρουσία του στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με το Περιστέρι. Ο διεθνής γκαρντ έφτασε τους 500 πόντους και τις 200 ασιστ με την «πράσινη» φανέλα στο πρωτάθλημα της Basket League.

Συγκεκριμένα, με τους 11 πόντους του έγινε ο 48ος παίκτης του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ στα χρόνια του επαγγελματικού Πρωταθλήματος (από το 1993-93) που ξεπέρασε τους 500, ενώ με τις δύο ασίστ που είχε, έγινε ο 18ος παίκτης στην ιστορία των «πράσινων» στη Stoiximan Basket League που έφτασε τις 200.

Όλοι όσοι έφτασαν σε αυτόν τον αριθμό είχαν τουλάχιστον 1.000+ πόντους με εξαίρεση τον Γιώργο Καλαϊτζή που έμεινε μόλις 26 πόντους μακριά από αυτούς (974). Παράλληλα ο διεθνής γκαρντ σημείωσε ένα ατομικό ρεκόρ περιόδου μαζεύοντας οχτώ ριμπάουντ, ένα περισσότερο από το εντός έδρας παιχνίδι με τον Κολοσσό H Hotels. Στατιστικά ο Μποχωρίδης έκανε την καλύτερη από τις 13 φετινές εμφανίσεις του, έχοντας 19 ranking.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 18.844 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Παπαγιάννης έγινε «1.000άρης»

Δεν έμεινε χωρίς ατομικό επίτευγμα ούτε σε αυτήν την αγωνιστική ο Γιώργος Παπαγιάννης, μετά το ρεκόρ των 17 ριμπάουντ της περασμένης εβδομάδας.

Ο διεθνής σέντερ με τους 14 πόντους του κόντρα στην ομάδα με την οποία πρωτοεμφανίστηκε στην κατηγορία, ξεπέρασε τους 1.000 στο 132ο παιχνίδι του στη Stoiximan Basket League.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.