ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Ποντάρει στις επιστροφές ενόψει Άρη – Να δείξει καλύτερη εικόνα

Στην αναμέτρηση του «Κλ. Βικελίδης» κόντρα στον Άρη για τη 2η αγωνιστική των play offs της Super League, στρέφουν το βλέμμα τους στον Παναθηναϊκό, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να ποντάρει στις επιστροφές.

Παναθηναϊκός: Ποντάρει στις επιστροφές ενόψει Άρη - Να δείξει καλύτερη εικόνα

Η αναμέτρηση με την ΑΕΚ για την πρεμιέρα του μίνι πρωταθλήματος των play offs, δεν εξελίχθηκε ιδανικά για τον Παναθηναϊκό, ωστόσο αποτελεί παρελθόν, με τους «πράσινους» πλέον να στρέφουν το βλέμμα τους στη συνέχεια.

Την ερχόμενη Κυριακή, ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται στη Θεσσαλονίκη κόντρα στον Άρη και έχει μπροστά του ένα γερό crash test, όπου και το αποτέλεσμα θα καταδείξει την πρώτη εικόνα για το αν το «τριφύλλι» μπορεί να κάνει το βήμα παραπάνω και πάρει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Αγωνιστικά, οι «πράσινοι» και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ποντάρει πολλά στις επιστροφές όσων δεν αγωνίστηκαν κόντρα στην Ένωση, με τους Αλεξανδρόπουλο, Βέλεθ και Ιωαννίδη να είναι σε πρώτο πλάνο.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 6.003 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έτσι, ο Σέρβος τεχνικός θα μπορέσει να σχεδιάσει καλύτερα τα αγωνιστικά του πλάνα, καθώς θα υπάρχουν περισσότερες λύσεις, κόντρα στον ανεβασμένο το τελευταίο χρονικό διάστημα Άρη, όπου και η έλευση του νέου προπονητή έχει προσδώσει μια θετική αύρα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.