ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Μαλακατές: «Το όραμά μου είναι να δω τον Παναθηναϊκό πρωταθλητή παντού – Γιγάντωση στον Βοτανικό, δεν γίνεται σύγχρονο γήπεδο στη Λεωφόρο»!

Στην απόφασή του να βγει μπροστά και να συμμετέχει ενεργά στα κοινά του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, αναφέρθηκε ο Παναγιώτης Μαλακατές. Τι είπε για τον Δημήτρη Βρανόπουλο, τον πρωταθλητισμό των τμημάτων και τους στόχους που έχουν θέσει.

Μαλακατές: «Το όραμά μου είναι να δω τον Παναθηναϊκό πρωταθλητή παντού - Γιγάντωση στον Βοτανικό, δεν γίνεται σύγχρονο γήπεδο στη Λεωφόρο»!

Απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα γύρω από όλα τα τμήματα της «μάνας του λόχου», έδωσε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Παναγιώτης Μαλακατές.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο Ρ/Σ «Σπορ fm 94,6»

Για την κατάκτηση του Κυπέλλου Βόλεϊ Γυναικών: «Είναι ίσως το πιο ιστορικό τμήμα του συλλόγου, με 30 τίτλους, 24 πρωταθλήματα. Μέσα στην κρίση όλου του συλλόγου πέρασε δύσκολα, αλλά ευτυχώς κάποια άνθρωποι το στήριξαν. Έφτασε κοντά να πάρει τίτλο, επιβίωσε, πέρασε την περιπέτεια του υποβιβασμού και μετά με τη διοίκηση του κ. Γιαννακόπουλου αρχικά και μετά με τη δική μας έφτασε φέτος στον πρώτο τίτλο μετά από 11 χρόνια. Για μένα ήταν ένα απωθημένο χρόνων, γιατί είχε μείνει λίγο… παραπονεμένο το τμήμα αυτό».

Για τους τίτλους που κατακτά κάθε χρόνο πλέον ο Ερασιτέχνης: «Αυτός είναι ο στόχος, να κατακτούμε τίτλους».

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.047 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το πώς αποφάσισε να εμπλακεί στον Ερασιτέχνη: «Είχα ζήσει την περιπέτεια του Πρωτοδικείου. Αν θες να αναλάβεις, που είναι μέγιστη τιμή, θα πρέπει να μπορείς να προσφέρεις. Αναλάβαμε έναν σύλλογο με διακανονισμένα χρέη και πολύ λιγότερα σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν. Η απόφαση να βγω μπροστά δεν ήταν εύκολη, μου πήρε καιρό. Κινητήριος δύναμη ήταν οι συζητήσεις με τον Σωτήρη Πανταλέων παραμονές των τελικών.

Η πίεση ήταν κι από εκεί, ότι αυτή η ομάδα δεν έπρεπε να διαλυθεί γιατί είχε πάρει το Λιγκ Καπ και είχε στόχους. Έβαλα πιο πάνω το συναίσθημα από οποιαδήποτε λογική. Στη ζωή μου έχω μάθει να μάχομαι. Έβαλα το κεφάλι κάτω, είχα αξιόλογους συνεργάτες και ο κύριος Βρανόπουλος με βοήθησε πολύ. Δεν τον ήξερα και χωρίς εκείνον δεν θα τα καταφέρναμε».

Για τον Δημήτρη Βρανόπουλο: «Κανένας δεν τον ήξερε. Τον γνώρισα όταν έγινε η πρόταση να έρθει να βοηθήσει, αλλά μέρα με τη μέρα έγινε ο πιο πιστός συνεργάτης και φίλος. Πέρα από το σημαντικό ποσό που βάζει, υπάρχει η διάθεση προσφοράς, να δίνει λύσεις και να είναι κοντά σε όλα τα τμήματα. Πολλές φορές σταθήκαμε ο ένας δίπλα στον άλλο και σήκωσε ο ένας τον άλλο. Νομίζω ότι έχω κερδίσει έναν άξιο συνεργάτη και έναν πολύ καλό φίλο.

Μαζί μπορούμε να φτάσουμε τον Παναθηναϊκό πολύ ψηλά γιατί έχουμε όραμα. Η απόφαση για να παίξουμε στην Ευρώπη ήταν δύσκολη, γιατί μας έλεγαν πού θα τα βρείτε τα χρήματα. Όμως νομίζω πως δικαιωθήκαμε. Ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα που πρέπει να διεκδικεί και τίτλους πανευρωπαϊκούς και νομίζω θα έρθει αυτή η στιγμή».

Για τους στόχους που έθεσε το 2020 και το αν τους έχει πετύχει: «Αν μου έλεγε κανείς ότι θα έχουμε πετύχει σε δύο χρόνια αυτά τα πράγματα, δεν θα το πίστευα κι εγώ ο ίδιος. Ποτέ δεν βάλαμε χαμηλά τον πήχη. Πάντα θέλαμε να βάλουμε ψηλά τον πήχη και τα καταφέραμε. Δεν είναι μόνο το αγωνιστικό, είναι πολλές ενέργειες που κάνουμε και δείχνουν τις αξίες, όπως το futsal, η εναγκάληση των τμημάτων ΑμεΑ που κερδίζουν καθημερινά τη ζωή από το κίνητρο που τους δίνει ο Παναθηναϊκός, με πρωτεργάτες τον Άγγελο Σκλαβουνάκη και τον κ. Βρανόπουλο.

Δεν ασχοληθήκαμε μόνο με τη βιτρίνα. Ασχοληθήκαμε με το τμήμα στίβο, με την κολύμβηση, την άρση βαρών, την πυγμαχία, την σκοποβολή, το σκάκι… Δεν σκύψαμε μόνο στα τρία μεγάλα τμήματα και αγνοήσαμε όλα τα άλλα. Δώσαμε βαρύτητα σε όλο τον Παναθηναϊκό. Είναι η μάνα του λόχου.

Προσπαθήσαμε να είμαστε κοντά. Ακόμη και στο πόλο που θεωρείται παραμελημένο, βάλαμε στόχο. Το ρίξαμε οικειοθελώς για να ανέβει και πιστεύω πως θα κάνει σιγά-σιγά πρωταθλητισμό. Θα έρθει η ώρα και γι’ αυτό. Αν ολοκληρωθεί η Διπλή Ανάπλαση σίγουρα θα πάρουμε κι εκεί τίτλους».

Για τη στήριξη που έχει από τον κόσμο του Παναθηναϊκού: «Υπάρχουν μέλη που θέλουν να βοηθήσουν, όχι για να πάρουν διαρκείας στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ. Στα τόσα εκατομμύρια των Παναθηναϊκών, πάντως, είναι πολύ λίγοι αυτοί που είναι πραγματικά κοντά μας. Κάπου προφανώς κάνουμε λάθος εμείς και δεν έχουμε βρει τον τρόπο να τους φέρουμε να βοηθήσουν.

Το ότι δεν έχουμε καταφέρει να έχουμε χιλιάδες μέλη, μάλλον κάνουμε κάτι λάθος εμείς οι διοικήσεις. Δεν μπορώ να κατηγορήσω κάποιον γιατί δεν δίνει το 50άρικο για τον Παναθηναϊκό, αλλά θα αναζητήσω τον λόγο γιατί δεν το κάνει. Δεν θα με ακούσετε ποτέ να κατηγορήσω κανέναν Παναθηναϊκό. Αυτή τη στιγμή έχουμε γύρω στα 3.500 μέλη με δικαίωμα ψήφου».

Για το πώς μπορεί να πείσει τον κόσμο να γίνει μέλος: «Δεν είναι εύκολο, προφανώς υπάρχει αποστασιοποίηση. Όταν δεν πάει καλά και το ποδόσφαιρο ή το μπάσκετ, ο κόσμος απογοητεύεται. Πιστεύω πως στην πορεία θα δούμε τι γίνεται λάθος και θα προσπαθήσουμε να το λύσουμε. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έρχεται στα γήπεδα του Ερασιτέχνη, μας βοηθά πολύ και τους ευχαριστούμε. Μακάρι να είχαμε μεγαλύτερα γήπεδα να έρχονταν περισσότεροι».

Για τη συνέπεια του Παναθηναϊκού: «Είναι από τις επιτυχίες της διοίκησής μας πως έχουμε οικονομική συνέπεια. Είναι μεγάλο επίτευγμα, γιατί όλοι είναι πληρωμένοι στην ώρα τους και έχουμε μειώσει σημαντικά το χρέος».

Για τα τμήματα που θέλει να δημιουργηθούν: «Θα θέλαμε να φτιάξουμε πάλι το χάντμπολ και να βελτιώσουμε το πόλο και το πόλο Γυναικών. Δεν είναι στις βλέψεις μας να φτιάξουμε ένα τμήμα απλά για να υπάρχει, αλλά θέλουμε να πρωταγωνιστεί. Ξεκινάμε πάντα όμως από το μηδέν, όχι αγοράζοντας ΑΦΜ».

Για τo αν υπάρχει σκέψη αξιοποίησης και άλλων παλαιμάχων αθλητών στον Ερασιτέχνη: «Όποιος είναι ικανός και άξιος και το θέλει, θεωρώ πως είναι μέσα στις προτεραιότητές μας, σημαίες του Παναθηναϊκού να τους φέρουμε κοντά στον σύλλογο.

Ο Σωτήρης Πανταλέων και η Σοφία Αγγελάκη είναι δύο τέτοιες περιπτώσεις. Θεωρώ πως υπάρχουν και άλλοι τέτοια αθλητές με προσφορά και διάθεση προσφοράς, που αν θέλουν μπορούν να έρθουν δίπλα στον Παναθηναϊκό».

Για τα ντέρμπι που ακολουθούν με τον Ολυμπιακό σε μπάσκετ γυναικών και βόλεϊ ανδρών: «Στο αυριανό ματς θέλουμε νίκη με +7 για να τελειώσουμε πρώτοι. Θα προσπαθήσουμε να το πετύχουμε. Η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση. Το βόλεϊ Ανδρών έχει την ευκαιρία να κάνει μια νίκη ακόμη που θα τη φέρει πιο κοντά στον τίτλο. Πάντα αισιόδοξος είμαι και την αισιοδοξία αυτή μου δίνουν τα τμήματα με την αγωνιστική τους κατάσταση. Και οι ήττες είναι μέσα στο παιχνίδι και μπορούν να σε κάνουν καλύτερα, αλλά προτιμάμε τις νίκες».

Για τον διχασμό που υπάρχει στα social media μεταξύ οπαδών του Παναθηναϊκού για τη Διπλή Ανάπλαση: «Είναι σεβαστές όλες οι απόψεις. Ο κάθε Παναθηναϊκός βλέπει από τη δική του οπτική τι είναι καλύτερο για τον σύλλογο. Εγώ σαν πρόεδρος αγωνίστηκα να φέρω μερικές συμβάσεις, μετά από αγώνα είναι αυτές που είναι και θεωρώ πως συμφέρουν τον Παναθηναϊκό».

Για τις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη στον Βοτανικό: «Προβλέπονται σύγχρονα προπονητήρια, με όλες τις εγκαταστάσεις και με δυνατότητα να γίνονται και αγώνες».

Για το λόγο που είναι προτιμότερο γήπεδο στον Βοτανικό από ό,τι στη Λεωφόρο: «Γήπεδο στη Λεωφόρο όπως αρμόζει στον Παναθηναϊκό δεν μπορεί να γίνει. Πολλοί προσπάθησαν, αλλά δεν τα κατάφεραν. Η ΑΕΚ είχε 27 στρέμματα στη Νέα Φιλαδέλφεια για να κάνει την «Αγιά Σοφιά», ενώ έχει μόνο γήπεδο ποδοσφαίρου και τίποτα για τον Ερασιτέχνη. Εμείς θέλουμε κάτι ρεαλιστικό, κάτι εφικτό. Για να γίνει γήπεδο στη Λεωφόρο, μιλάμε για πράγματα που δεν μπορούν να γίνουν. Επίσης, πού θα βρεθούν τα χρήματα για να γίνουν; Αν γίνει ένας πολυχώρος μόνο για τον Ερασιτέχνη στον Βοτανικό, ποιος θα τον πληρώσει και πώς θα τον συντηρήσει; Με τι έσοδα και τι εμπορικές χρήσεις. Η Λεωφόρος και το ΟΑΚΑ δεν έχει εμπορικές χρήσεις. Εμείς έχουμε εμπορικές χρήσεις στον Βοτανικό. Στη Λεωφόρο θα υπάρχει το εστιατόριο και το μουσείο.

Στον Βοτανικό θα έχουμε την μπουτίκ, την ονοματοδοσία του γηπέδου κλπ. Αν μείνουμε στη Λεωφόρο, μετά από 30-40 χρόνια θα μιλάμε για το ποιες είναι οι δυνατότητες. Το ζητούμενο είναι ή πάμε στον Βοτανικό ή μένουμε στη Λεωφόρο ως έχει. Στο δεύτερο σενάριο το μόνο που θα μπορούσε να γίνει θα ήταν να μας δώσουν χρήματα για να ανεβάσουμε την χωρητικότητα στις 20-22 χιλιάδες, αλλά δεν θα υπάρχει χώρος για τον Ερασιτέχνη. Αν είχα τη διαβεβαίωση πως θα μπορούσε να γίνει, θα το έκανα. Όμως αυτή τη στιγμή έχουμε μόνο μια ρεαλιστική προοπτική, με πάρα πολλά συν και ελάχιστα πλην.

Είμαι πεπεισμένος πως δεν μπορεί να γίνει γήπεδο με σύγχρονες εγκαταστάσεις στη Λεωφόρο και δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική λύση. Δίνουμε με πόνο ψυχής τη Λεωφόρο, αλλά φεύγουμε για να πάμε από ένα γήπεδο 39.000 θέσεων και αφήνουμε τον Τάφο του Ινδού για να πάμε σε γήπεδο 3.000 θέσεων.

Συν ότι αποκτούμε οικονομική αυτοτέλεια για να μην έχουμε κανέναν ανάγκη. Εμένα το όραμά μου είναι ο Παναθηναϊκός να είναι παντού πρωταθλητής και πρωταθλητής Ευρώπης. Αυτό γίνεται μόνο με έσοδα και εγκαταστάσεις».

Για το αν ο Παναθηναϊκός θα πληρώνει ενοίκιο: «Ο Παναθηναϊκός δεν θα πληρώνει νοίκι, αντιθέτως θα εισπράττει από την ΠΑΕ για τη χρήση του γηπέδου. Τα 99 χρόνια που προβλέπει η σύμβαση είναι ουσιαστικά για… όσο υπάρχει Παναθηναϊκός. Κι εγώ ακούμε ότι «πάμε στο νοίκι», αλλά δεν ισχύει, δεν προκύπτει από πουθενά».

Για τα έσοδα του Ερασιτέχνη: «Αυτή τη στιγμή τα έσοδα είναι η παραχώρηση της Λεωφόρου και οι κάρτες μέλους, που φτάνουν τις 300-400 χιλιάδες, ενώ τα έξοδα του αγωνιστικού είναι 1,7 εκατ. ευρώ. Πηγαίνοντας στον Βοτανικό, το ποσό που θα εισπράττει ο Ερασιτέχνης από την κάρτα μέλους θα είναι 3-4 εκατ. ευρώ και το ποσό των 500.000 ευρώ από την ΠΑΕ. Μιλάμε για τεράστια διαφορά. Γι’ αυτό λέω ότι στον Βοτανικό ο Παναθηναϊκός με αυτά τα έσοδα θα είναι πρωταγωνιστής παντού και θα έχει τη δυνατότητα να ξεχωρίζει σε όλα τα αθλήματα».

Για το τι θα γίνει στον Βοτανικό αν η ΠΑΕ αποφασίσει να φύγει από το γήπεδο αυτό: «Γιατί να φύγει; Μιλάμε για υποθετικό σενάριο και απαντάμε με ρεαλιστική πρόταση. Αυτή τη στιγμή στο γήπεδο που θα ετοιμαστεί δεν υπάρχει λόγος να φύγει. Είναι ένα μεγάλο γήπεδο και έχει μια σύμβαση που έχει υπογράψει με μας και τον Δήμο.

Αν σηκωθεί και φύγει η ΠΑΕ, θα διαπραγματευτούμε με τον Δήμο. Και αν φύγει όμως, δεν θα είναι εις βάρος του Παναθηναϊκού. Θα έχουμε τις δικές μας εγκαταστάσεις και θα απαιτήσουμε μια διαπραγμάτευση με τον Δήμο για να μην έχουμε εις βάρος μας πράγματα που δεν μπορούμε να αντέξουμε. Αλλά επαναλαμβάνω, δεν νομίζω ποτέ να φύγει. Δεν έχει λογική».

Για τα έσοδα της ΠΑΕ από τον Βοτανικό: «Το αντίτιμο είναι μικρό σε σχέση με τα έσοδα. Η καθυστέρηση έγινε για να πετύχει κάθε εμπλεκόμενη πλευρά το καλύτερο για εκείνη. Στη Λεωφόρο ή στο ΟΑΚΑ τι εμπορικές χρήσεις είχε; Αυτή τη στιγμή θα έχει πολύ περισσότερα έσοδα συν ένα γήπεδο τεράστιας αξίας που δεν θα πληρώσει».

Για το κολυμβητήριο στη Λεωφόρο: «Δυστυχώς αυτή τη στιγμή είναι αποθηκευτικό χώρος. Θα μπορούσε με ένα κόστος 200-300 χιλ. ευρώ να ξαναγίνει κολυμβητήριο, αλλά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα. Θα δούμε. Είναι πάντως ένας χώρος που κάτι πρέπει να γίνει και να μην παραμένει αποθηκευτικός».

Για τη συνεργασία του με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και τον Γιάννη Αλαφούζο: «Η συνεργασία με τον κ. Αλαφούζο νομίζω ότι είναι πάρα πολύ καλή. Θέλουμε και οι δύο το καλό του Παναθηναϊκού και προσπαθεί ο καθένας για το καλύτερο στο μετερίζι του. Εγώ ως πρόεδρος του Ερασιτέχνη προσπαθώ για το καλύτερο και αυτό θα κάνω όσο είμαι στη θέση αυτή».

Για το αν θα παραμείνει πρόεδρος σε περίπτωση που καταψηφιστεί από τον κόσμο η Δ.Α: «Θα προκηρύξουμε σύντομα εκλογές αν και βάσει του καταστατικού θα μπορούσαμε να κλείσουμε τριετία. Όμως τηρώντας τον λόγο μας, εκλεχθήκαμε για δύο χρόνια και θα ζητήσουμε την ψήφο για να μας τιμήσει ο κόσμος σε νέες εκλογές. Θέλουμε να είμαστε πάντα κοντά και να προσφέρουμε όσο μπορούμε».

Για το πότε θα αρχίσουν τα έργα στον Βοτανικό αν περάσει η Διπλή Ανάπλαση: «Τα έργα είναι εξασφαλισμένα, όπως και τα χρήματα. Όλα έχουν εγκριθεί και πλέον είναι ένα ρεαλιστικό πρότζεκτ που πριν λίγα χρόνια δεν ήταν. Όλα είναι στη διάθεση του κόσμου, τα έχει δει, τα έχει διαβάσει και θα ψηφίσει ό,τι κρίνει ο ίδιος καλύτερα. Προσωπικά θεωρώ πως η γιγάντωση του Παναθηναϊκού είναι να πάει στο Βοτανικό».

Για το ποιοι έχουν δικαίωμα ψήφου: «Δικαίωμα ψήφου έχουν όσοι έχουν κλείσει έναν χρόνο από την πρώτη τους εγγραφή και όσοι είναι ενήμεροι. Ο αθλητικός νόμος και το καταστατικό προβλέπει ότι μέχρι τις 18/3 πρέπει κάποιος να έχει πληρώσει τα οφειλόμενα για να έχει δικαίωμα ψήφου.

Επίσης πέρασε και η ψήφος εξ αποστάσεως με μια διαδικασία συγκεκριμένη. Τα μέλη του Παναθηναϊκού από παλιά είναι περίπου 17.000, αλλά από αυτά είναι περίπου 3.500 εντάξει για να ψηφίσουν. Όσοι περισσότεροι ψηφίσουν, τόσο πιο αντιπροσωπευτικό της θέλησης του κόσμου θα είναι το αποτέλεσμα».

Για τη Λεωφόρο: «Και μένα η καρδιά μου είναι στη Λεωφόρο, εκεί έπαιξα μπάσκετ αλλά ήμουν τόσο καλός που γρήγορα σταμάτησα (γέλια). Είχα μόνο σουτ, ούτε άλμα, ούτε ντρίμπλα. Εκεί μεγάλωσα, στη Λεωφόρο, αλλά αν υπήρχε δυνατότητα να γίνει εκεί κάτι θα το είχαν κάνει και όλοι οι παλιοί. Ο Απόστολος Νικολαΐδης, ο Παύλος Γιαννακόπουλος… Όλοι έψαχναν κάτι καινούριο. Αν υπήρχε λύση, γιατί να μην είχε γίνει κάτι τόσα χρόνια. Κι αν δεν περάσει τώρα η Διπλή Ανάπλαση, πάλι θα συζητάμε τι θα κάνουμε».

Για την ανοιχτή συζήτηση που θα γίνει στη Λεωφόρο στις 28/3 (18:00): «Έχουμε ζητήσει να γραφτούν ως ομιλητές όσοι θέλουν να εκφράσουν το λόγο τους. Θα μεταδοθεί και διαδικτυακά κι αν υπάρχουν ερωτήσεις, θα δώσουμε απαντήσεις. Επιλέχθηκε αυτή η διαδικασία. Ο καθένας μπορεί να εκφράσει την άποψή του με τα επιχειρήματά του, δεν χρειάζονται αντεγκλήσεις. Όλες οι απόψεις είναι σεβαστές. Μετά από τη Γενική Συνέλευση, όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα, για το οποίο απαιτούνται τα 2/3, θα πρέπει να είμαστε ενωμένοι για την επόμενη μέρα».

Για την επόμενη μέρα: «Αν περάσει η Διπλή Ανάπλαση, σε δύο χρόνια θα είναι έτοιμες οι εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη και λίγο αργότερα το ποδοσφαιρικό γήπεδο στον Βοτανικό. Αν δεν περάσει η Διπλή Ανάπλαση, θα προσπαθήσουμε και πάλι για το καλύτερο. Δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα. Δεν ξέρω ποια θα είναι η στάση της ΠΑΕ.

Τώρα για το αν θα ζητήσουμε χρήματα για να μεγαλώσει η Λεωφόρος ή την ανακαίνιση, ό,τι μπορούμε θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε. Η πραγματικότητα είναι πως πολύ λίγα πράγματα μπορούν να γίνουν σε ένα γήπεδο 100 ετών. Ούτε πρόκειται να γκρεμίσουμε το γήπεδο για να φτιάξουμε εγκαταστάσεις. Δεν θα πάθουμε ό,τι έπαθε η ΑΕΚ. Δεν υπάρχει περίπτωση, όλα έχουν προβλεφθεί γραπτώς και με όλους τους τρόπους».

Για το ότι δεν προβλέπεται γήπεδο μπάσκετ στη Διπλή Ανάπλαση: «Εμείς θέλαμε όλα τα τμήματα μαζί, με το μπάσκετ μέσα. Έγινε σαφές ότι αυτό δεν μπορούσε να γίνει. Κάναμε προσπάθεια να πείσουμε τον δήμαρχο για ένα κλειστό σε όμορο οικόπεδο, 10.000 θέσεων που όμως είναι μικρό για τον μπασκετικό Παναθηναϊκό.

Προβλέφθηκε στο πρώτο MoU, αλλά ο κ. Γιαννακόπουλος δεν συμφώνησε με όσα του προτάθηκαν και είχε κάθε δικαίωμα να το κάνει. Χωρίς το μπάσκετ, που είναι σημαντικό κομμάτι του Παναθηναϊκού, θα υπάρχει μια παναθηναϊκή πολιτεία, έστω και με τα υπόλοιπα τμήματα».

Για το πώς θα ξέρουν τα μέλη αν έχουν δικαίωμα ψήφου: «Στις 18/3 θα ανακοινωθούν τα μέλη που έχουν δικαίωμα ψήφου. Αν κάποιος εγγραφεί τώρα μέλος, δεν έχει δικαίωμα ψήφου βάσει καταστατικού. Όποιος δεν δει το όνομά του και θεωρεί πως έπρεπε να είναι, θα πρέπει να απευθυνθεί στον Ερασιτέχνη, ώστε οποιοδήποτε τυχόν λάθος να διορθωθεί».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...