ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ουάιτ: «Έχουμε κίνητρο για τη νίκη – Θα παλέψουμε σκληρά»

Την αναμέτρηση του ΣΕΦ κόντρα στον Ολυμπιακό για την Ευρωλίγκα, σχολίασε ο Οκάρο Ουάιτ και επεσήμανε πως υπάρχει κίνητρο για να πάρει ο Παναθηναϊκός τη νίκη.

Ουάιτ: «Έχουμε κίνητρο για τη νίκη - Θα παλέψουμε σκληρά»

Την αναμέτρηση του ΣΕΦ κόντρα στον Ολυμπιακό για την Ευρωλίγκα, σχολίασε ο Οκάρο Ουάιτ και επεσήμανε πως υπάρχει κίνητρο για να πάρει ο Παναθηναϊκός τη νίκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αμερικανός φόργουορντ:

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Είμαστε έτοιμοι να αγωνιστούμε σε ένα δύσκολο περιβάλλον απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Στο τέλος της ημέρας είναι δύσκολο για εμάς να παίζουμε χωρίς το στρες που σου δίνει το βαθμολογικό κίνητρο. Θα θέλαμε πολύ να διεκδικούμε την είσοδό μας στα πλέι οφ. Όμως είναι ένα μεγάλο ντέρμπι και έχουμε κίνητρο για τη νίκη. Είναι ένα από τα πιο γνωστά ντέρμπι στον κόσμο. Θα πάμε εκεί να παλέψουμε σκληρά».

Για τις μέχρι τώρα αναμετρήσεις των δύο ομάδων και τη σημασία της έδρας: «Με βάση την εμπειρία μου, όταν παίζεις στην έδρα σου έχεις περισσότερο άγχος κάτι που επηρέασε τις δύο ομάδες στα μεταξύ μας παιχνίδια για το πρωτάθλημα και την Euroleague. Στον τελικό Κυπέλλου είχαμε τρία πολύ καλά δεκάλεπτα αλλά στο τελευταίο δεν τα καταφέραμε».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 46.895 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...