ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τρεις επιστροφές ενόψει ΣΕΦ – Εκτός παραμένουν οι Παπαπέτρου και Γιόβιτς

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ματς στο ΣΕΦ κόντρα στον Ολυμπιακό. Κανονικά στην προπόνηση συμμετείχαν οι Σαντ Ρος, Καββαδάς και Μαντζούκας που παίζουν κανονικά στην αναμέτρηση, ενώ εκτός τέθηκαν οι Παπαπέτρου και Γιόβιτς.

Τρεις επιστροφές ενόψει ΣΕΦ - Εκτός παραμένουν οι Παπαπέτρου και Γιόβιτς

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ματς της Ευρωλίγκα στο ΣΕΦ κόντρα στον Ολυμπιακό ολοκληρώθηκε, με τον Δημήτρη Πρίφτη να βλέπει για πρώτη φορά μετά από αρκετές ημέρες τους «πράσινους» να μαζεύονται δώδεκα και να κάνουν κανονική προπόνηση.

Στο «τριφύλλι» το προηγούμενο διάστημα υπήρξαν αρκετά προβλήματα λόγω τραυματισμών και κρουσμάτων, ωστόσο στην τελευταία προπόνηση στο ΟΑΚΑ, συμμετείχαν κανονικά οι Χάουαρντ Σαντ Ρος, Βασίλης Καββαδάς και Λευτέρης Μαντζούκας, οι οποίοι τις προηγούμενες μέρες ταλαιπωρήθηκαν από βαριά ίωση και τέθηκαν στη διάθεση του προπονητή τους.

Αντίθετα με την τριάδα, εκτός παραμένουν οι Ιωάννης Παπαπέτρου και Στέφαν Γιόβιτς, οι οποίοι πάντως αναμένεται να βρεθούν στο γήπεδο για να στηρίξουν ψυχολογικά τους συμπαίκτες τους.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.063 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.