ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Στην Τουρκία συνεχίζει πρώην συνεργάτης του Ζοτς στο «τριφύλλι»

Η υπόθεση έχει προχωρήσει αρκετά και απομένουν λεπτομέρειες.

Στην Τουρκία συνεχίζει πρώην συνεργάτης του Ζοτς στο «τριφύλλι»

Στον πάγκο της Γαλατασαράι θα καθίσει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο πρώην συνεργάτης του Ζοτς τα χρόνια που βρισκόταν στον Παναθηναϊκό, Ανδρέας Πιστιόλης.

Ο Έλληνας τεχνικός μετά την αποχώρηση του Ομπράντοβιτς από τον Παναθηναϊκό, προστέθηκε στο τεχνικό τιμ του Δημήτρη Ιτούδη στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, όμως όπως όλα δείχνουν, η ώρα να ανοίξει τα φτερά του και να κάτσει σε πάγκο ομάδας σαν head coach έφτασε.

Η ομάδα της Ρωσίας που έχει τεθεί εκτός Ευρωλίγκας λόγω της επικαιρότητας, έδωσε τη συγκατάθεσή της, με τον Ανδρέα Πιστιόλη να αποχωρεί από τη Μόσχα με προορισμό την Κωνσταντινούπολη. Αξίζει να σημειωθεί, πως θα αποτελέσει και τον πρώτο μη Τούρκο τεχνικό της «Τσιμπομ» στην ιστορία της.

Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως
Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως 47.684 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.