ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Mετά την κατάκτηση του Κυπέλλου την περασμένη εβδομάδα στο Ηράκλειο, η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Παναθηναϊκού επιστρέφει στις υποχρεώσεις της για το πρωτάθλημα, όπου και αντιμετωπίζει τον Αίαντα Ευόσμου.

Στο σημερινό παιχνίδι το «τριφύλλι» έχει σαφώς εύκολο έργο απέναντι στην ουραγό ομάδα της βαθμολογίας, που δύσκολα φαίνεται ότι θα αποφύγει τον υποβιβασμό. Ωστόσο οι «πράσινες» πρέπει να παρουσιαστούν σοβαρές και να φτάσουν στην «καθαρή» νίκη και το τρίποντο που είναι και το ζητούμενο για να διατηρηθούν στην κορυφή με τρεις βαθμούς διαφορά από το δεύτερο Ολυμπιακό.

Θυμίζουμε πως στο σημερινό παιχνίδι το τρόπαιο του Κυπέλλου θα βρίσκεται στην είσοδο του Αγίου Θωμά και οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα έχουν τη δυνατότητα να φωτογραφηθούν μαζί του πριν την έναρξη του αγώνα.

Παράλληλα, όσοι φίλαθλοι παραβρεθούν στην αναμέτρηση (κάτοχοι διαρκείας και κάτοχοι εισιτηρίων), θα λάβουν λαχνό για την κλήρωση ενός υπογεγραμμένου από τις αθλήτριες του «τριφυλλιού», t-shirt Κυπελλούχου 2022. Η τυχερή ή ο τυχερός θα παραλάβει το υπογεγραμμένο t-shirt Κυπελλούχου μετά τον αγώνα και θα μπορεί να φωτογραφηθεί με τα «φίνα κορίτσια».

Οι Μεταξά και Γεωργάκη θα είναι οι διαιτητές της σημερινής αναμέτρησης, η οποία θα έχει ώρα έναρξης στις 19:00. Θα υπάρξει κάλυψη μέσω Live Streaming, αλλά και αναλυτική ενημέρωση από το Panathinaikos24.gr.