ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Λείπει η αύρα του Θανάση

Στα τρία χρόνια από την απώλεια του Θανάση Γιαννακόπουλου τίποτα δεν είναι όπως πριν και η απουσία του είναι πιο εκκωφαντική από ποτέ άλλοτε.

Λείπει η αύρα του Θανάση

Σήμερα συμπληρώνονται τρία χρόνια από την αποφράδα ημέρα που ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, ο αγαπημένος παράγοντας “εχθρών και φίλων” πέρασε στην αιωνιότητα.

Σε αυτό το χρονικό διάστημα όλα μοιάζουν να έχουν αλλάξει στον αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Οι φίλοι ακόμα τον μνημονεύουν και οι αντίπαλοι ακόμα και σήμερα έχουν ένα καλό λόγο να πουν.

Ιστορίες από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ που τον προσέγγισαν όταν ο δικέφαλος δεν ήταν αγωνιστικά καλά, ιστορίες από τους φίλους του Ολυμπιακού που πάντα σέβονταν τόσο τον Παύλο όσο και τον Θανάση.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 46.299 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δεν αναφέρουμε καν τι έρχεται στο μυαλό των Παναθηναϊκών που ακόμα τον θυμούνται και ουδέποτε θα ξεχάσουν τον “Τυφώνα” με τις περίεργες γραβάτες, την ορμή και την αύρα του.

Όλα στον Παναθηναϊκό έχουν αλλάξει, η εικόνα της ομάδας προκαλεί θλίψη και πολλές φορές οργή. Η προσωπογραφία του στην οροφή του ΟΑΚΑ μένει εκεί, στέκει αγέρωχη να θυμίζει εικόνες από άλλη εποχή όταν όλη η Ελλάδα θαύμαζε τον σπουδαίο Παναθηναϊκό των ευρωπαϊκών και των κορυφαίων αθλητών και οι οπαδοί της ομάδας κόμπαζαν από υπερηφάνεια.

«Ατόφιος, μάγκας, ο πιο ρομαντικός, Θανάσης Γιαννακόπουλος, Παναθηναϊκός»…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.