ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

«Καθάρισε» τον Αιάντα ο Παναθηναϊκός

Τα «φίνα κορίτσια» επικράτησαν με 3-0 του Αίαντα Ευόσμου, με τον Απόστολο Οικονόμου να ξεκουράζει ορισμένες παίκτριες από το βασικό ροτέισον.

«Καθάρισε» τον Αιάντα ο Παναθηναϊκός
Τα «φίνα κορίτσια» επιβλήθηκαν του Αίαντα Ευόσμου με 3-0 σετ στην 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Volley league και θέλουν έναν ακόμη βαθμό για να τερματίσουν πρώτες. Οι «πράσινες» αφιέρωσαν το Κύπελλο στη μνήμη του Θανάση Γιαννακόπουλου.
Ο Παναθηναϊκός πέτυχε ένα εύκολο τρίποντο που τον διατηρεί στην κορυφή της βαθμολογίας με 69 βαθμούς και χρειάζεται έναν ακόμη βαθμό στον εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ για να ολοκληρώσει πρώτος την κανονική περίοδο. Ο κόουτς Οικονόμου είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει πολλά σχήματα και να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριες του «τριφυλλιού».

Παράλληλα, οι φίλοι του Παναθηναϊκού που βρέθηκαν στο  γήπεδο είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με το Κύπελλο Ελλάδας, ενώ ένας τυχερός κέρδισε το υπογεγραμμένο t-shirt του Κυπελλούχου 2022 και φωτογραφήθηκε με τα «φίνα κορίτσια» στο τέλος του αγώνα.

Ο προπονητής του ΠΑΟ, Απόστολος Οικονόμου δήλωσε: «Πριν μιλήσουμε για τον αγώνα. Θέλουμε να αφιερώσουμε το Κύπελλο αυτό στον Θανάση Γιαννακόπουλο. Είναι ο πρώτος τίτλος από τον θάνατό του στο τμήμα. Δεν ξεχνάμε όσα έχει προσφέρει στο σύλλογο». Για το ματς με τον Αίαντα σχολίασε: «Κάναμε rotation, πήραμε τρία σετ, η δουλειά έγινε. Πάμε στο ματς με τον ΠΑΟΚ για να κλείσουμε την κανονική διάρκεια στην πρώτη θέση. Ο πρωταθλητισμός είναι συμπεριφορά που σημαίνει ότι σε κάθε γήπεδο πας για τη νίκη. Μπορεί να είναι πίσω βαθμολογικά η ομάδα της Θεσσαλονίκης αλλά διαθέτει καλές παίκτριες. Ξεχνάμε το ματς με τον Αίαντα, από Δευτέρα το μυαλό μας είναι στον ΠΑΟΚ».

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.072 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η πασαδόρος του Παναθηναϊκού, Πηνελόπη Παπαστεργίου είπε: «Είναι περιορισμένος ο χρόνος όταν έχω μπροστά μου την Αθηνά (σ.σ Παπαφωτίου). Μαθαίνω από αυτήν. Όποτε που δίνεται η ευκαιρία μπαίνω και κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ. Προσπαθούμε και στις προπονήσεις να παίζουμε όσο περισσότερο μπορούμε από το κέντρο γιατί είμαστε δυνατές σε αυτό το κομμάτι. Είμαστε πολύ χαρούμενες για το Κύπελλο. Τα κεφάλια κάτω γιατί υπάρχει και ο στόχος του πρωταθλήματος».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.