ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Οικονόμου: «Αφιερώνουμε το Κύπελλο στον Θανάση Γιαννακόπουλο που έφυγε σαν σήμερα από τη ζωή»

Ο Αποστόλης Οικονόμου αφιέρωσε τη σημερινή νίκη του τριφυλλιού στον αείμνηστο Θανάση Γιαννακόπουλο.

Οικονόμου: «Αφιερώνουμε το Κύπελλο στον Θανάση Γιαννακόπουλο που έφυγε σαν σήμερα από τη ζωή»

Αναλυτικά όσα είπε στο SDNA:

«Πριν μιλήσουμε για τον αγώνα. Θέλουμε να αφιερώσουμε το Κύπελλο αυτό στον Θανάση Γιαννακόπουλο. Είναι ο πρώτος τίτλος από τον θάνατό του στο τμήμα. Δεν ξεχνάμε όσα έχει προσφέρει στον σύλλογο» είπε αρχικά ο Απόστολος Οικονόμου.

Για το ματς με τον Αίαντα σχολίασε: «Κάναμε rotation, πήραμε τρία σετ, η δουλειά έγινε. Πάμε στο ματς με τον ΠΑΟΚ για να κλείσουμε την κανονική διάρκεια στην πρώτη θέση. Ο πρωταθλητισμός είναι συμπεριφορά που σημαίνει ότι σε κάθε γήπεδο πας για τη νίκη. Μπορεί να είναι πίσω βαθμολογικά η ομάδα της Θεσσαλονίκης αλλά διαθέτει καλές παίκτριες. Ξεχνάμε το ματς με τον Αίαντα, από Δευτέρα το μυαλό μας είναι στον ΠΑΟΚ»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.