ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ματς-«τελικός» για Ευρώπη κόντρα στον Άρη

Κομβική σημασία αποκτά η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού εκτός έδρας στο «Κλ. Βικελίδης» κόντρα στον Άρη, με το «τριφύλλι» να θέλει τη νίκη παρά τα πολλά αγωνιστικά προβλήματα και τις απουσίες που έχει, για τη 2η αγωνιστική των Play Off της Super League (19:00, Novasports Prime/Panathinaikos24.gr).

Ματς-«τελικός» για Ευρώπη κόντρα στον Άρη

Κομβική σημασία αποκτά η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού εκτός έδρας στο «Κλ. Βικελίδης» κόντρα στον Άρη, με το «τριφύλλι» να θέλει τη νίκη παρά τα πολλά αγωνιστικά προβλήματα και τις απουσίες που έχει, για τη 2η αγωνιστική των Play Off της Super League.

Οι «πράσινοι», που μετέβησαν αυθημερόν στη Θεσσαλονίκη για το σημερινό παιχνίδι, εκτός από το εμπόδιο του Άρη θα πρέπει να ξεπεράσουν και τις πάρα πολλές απουσίες που υπάρχουν λόγω τραυματισμών, αλλά κυρίως εξαιτίας μίας ίωσης που έχει «θερίσει» τα «τριφύλλι».

Συγκεκριμένα νοκ άουτ έχουν τεθεί οι τραυματίες Ιωαννίδης, Βέλεθ, Μακέντα και ο ανέτοιμος Λούντκβιστ, ενώ λόγω της ίωσης έμειναν εκτός οι Πέρεθ, Γκατσίνοβιτς, Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Βιτάλ και Χουάνκαρ.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 7.040 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από τη μεριά του ο Χερμάν Μπούργος δεν υπολογίζει για το σημερινό παιχνίδι τους Μανσίνι, Μάνο, Λούμορ, Σάκιτς και Δεληζήση.

Σε ότι αφορά την 11άδα ειδικών συνθηκών που πιθανότατα θα παρατάξει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, αυτή θα αποτελείται από τον Διούδη στο τέρμα, δεξιά στην άμυνα τον Κώτσιρα, αριστερά τον Χουάνκαρ και στο κέντρο της άμυνας τους Σένκεφελντ και Σάρλια. Τριάδα στη μεσαία γραμμή θα είναι οι Αλεξανδρόπουλος, Μαουρίσιο, Βιγιαφάνιες, και στην επίθεση οι Παλάσιος, Κανταλαπιέδρα και Καρλίτος.

Ο γνώριμος, Τόμας Μπόγκναρ, από την πρώτη κατηγορία της UEFA θα είναι ο διαιτητής της αναμέτρησης. Βοηθοί του θα είναι οι Πετρόπουλος και Κόλλιας, 4ος ορίστηκε ο Τζήλος, ενώ στο VAR θα βρίσκεται ο Πορτογάλος Γκουστάβο Κορέια, με τον Νικολακάκη.

Η σέντρα της αναμέτρησης είναι προγραμματισμένη για τις 19:00, τηλεοπτικά θα καλυφθεί από το Novasports Prime, ενώ θα υπάρξει και αναλυτική ενημέρωση από το Panathinaikos24.gr.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.