ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Live Streaming: Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ

Παρακολουθήστε σε live streaming την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ.

Live Streaming: Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ

Τον ΠΑΟΚ φιλοξενεί απόψε στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Παναθηναϊκού στο πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής της Α1 Μπάσκετ.

Οι «πράσινες» μετά την ήττα της περασμένης αγωνιστικής από τον Ολυμπιακό θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες, απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο και να βγάλουν αντίδραση ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Με νίκη το «τριφύλλι» θα παραμείνει στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Το τζάμπολ της αναμέτρησης είναι προγραμματισμένο για τις 14:00, θα υπάρξει κάλυψη μέσω Live Streaming και αναλυτική ενημέρωση από το Panathinaikos24.gr.

Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο
Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο 391 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.