ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παπαστεργίου: «Χαρούμενες για το κύπελλο αλλά θέλουμε και το πρωτάθλημα»

Το πρωτάθλημα και την κατάκτηση του, σκέφτονται άπαντες στον Παναθηναϊκό, όπως επεσήμανε η Πηνελόπη Παπαστεργίου.

Παπαστεργίου: «Χαρούμενες για το κύπελλο αλλά θέλουμε και το πρωτάθλημα»

Η αθλήτρια του Παναθηναϊκού που πήρε λεπτά συμμετοχής στην αναμέτρηση κόντρα στον Αίαντα αναφέρθηκε στην παρουσία της στην ομάδα και επεσήμανε πως μετά το κύπελλο, κοινή επιθυμία είναι και η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα είπε η Ελληνίδα πασαδόρος του «τριφυλλιού»:

«Είναι περιορισμός ο χρόνος όταν έχω μπροστά μου την Αθηνά (σ.σ Παπαφωτίου). Μαθαίνω από αυτήν. Όποτε μου δίνεται η ευκαιρία μπαίνω και κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ. Προσπαθούμε και στις προπονήσεις να παίζουμε όσο περισσότερο μπορούμε από το κέντρο γιατί είμαστε δυνατές σε αυτό το κομμάτι».

Για την κατάκτηση του Κυπέλλου: «Είμαστε πολύ χαρούμενες για το Κύπελλο. Τα κεφάλια κάτω γιατί υπάρχει και ο στόχος του πρωταθλήματος». 

Για τη νίκη που θα στείλει τους τελικούς σε 5ο ματς
Για τη νίκη που θα στείλει τους τελικούς σε 5ο ματς 120 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.