ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Νοκ άουτ και ο Χουάνκαρ

Νέο πρόβλημα στα ήδη υπάρχοντα προέκυψε στον Παναθηναϊκό, με τον Χουάνκαρ να μένει εκτός αποστολής από την αναμέτρηση κόντρα στον Άρη. Με 11 απουσίες στη Θεσσαλονίκη το «τριφύλλι».

Παναθηναϊκός: Νοκ άουτ και ο Χουάνκαρ

Δεν έχουμε τελειωμό τα προβλήματα που έχουν προκύψει στην ομάδα του Παναθηναϊκού ενόψει και της αναμέτρησης κόντρα στον Άρη.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει η ομάδα θα αγωνιστεί με πάρα πολλές απουσίες ποδοσφαιριστών στο «Κλ. Βικελίδης», λόγω μιας επιθετικής ίωσης που μαστίζει το «τριφύλλι» ενώ σήμερα πριν την αναχώρηση των «πρασίνων» για τη Θεσσαλονίκη προέκυψε και η απουσία του Χουάνκαρ.

Ο Ισπανός μπακ τέθηκε νοκ άουτ από την κομβική αναμέτρηση κόντρα στον Άρη, ενώ οι απουσίες ανέρχονται πλέον στις 11.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.299 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Θυμίζουμε ότι νοκ άουτ από το σημερινό ματς έχουν τεθεί ήδη επίσης οι Βέλεθ, Γκατσίνοβιτς, Κουρμπέλης, Ιωαννίδης, Χατζηγιοβάνης, Βιτάλ, Πέρεθ και Χατζηθεοδωρίδης, αλλά και οι Λούντκβιστ – Μακέντα εδώ και καιρό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.