ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Γιοβάνοβιτς: «Είχαμε πολλά προβλήματα, θυσιάσαμε αρκετά πράγματα»

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στάθηκε στο πόσες δυσκολίες είχαν οι πράσινοι σήμερα.

Γιοβάνοβιτς: «Είχαμε πολλά προβλήματα, θυσιάσαμε αρκετά πράγματα»

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς:

«Σίγουρα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς εκ των προτέρων με την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα τις τελευταίες ημέρες. Ήταν ένα ματς τεράστιας σημασίας. Έπρεπε να αλλάξουμε πολλά πράγματα και να προσαρμοστούμε σε κάποιες συνθήκες, όπως να αλλάξουμε στυλ του παιχνιδιού μας. Δώσαμε χώρο στον Άρη και προσπαθήσαμε να εκμεταλλευτούμε στην κόντρα. Δίκαιη η ισοπαλία, δεν υπήρχαν φάσεις. Θα μπορούσαμε να κάνουμε περισσότερα πράγματα επιθετικά.

Σίγουρα είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά που δεν έπαιζαν. Όλοι οι παίκτες αντιλαμβάνονταν τη σημασία του ματς για εμάς. Θυσιάσαμε αρκετά πράγματα για να μπορέσουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Το παιχνίδι μας δεν ήταν αυτό που μας διακρίνει. Είμαι ικανοποιημένος λόγω και των συνθηκών.

‘Ηταν δύσκολο ματς. Η ερώτηση ήταν αν θα μπορέσουμε να έχουμε έναν τέτοιο ρόλο στο γήπεδο, να έχουμε υπομονή και να περιμένουμε. Ήταν η ευχάριστη έκπληξη σήμερα.»

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.005 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...