ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Με μάτι που γυαλίζει!

Ο Παναθηναϊκός των πολλών προβλημάτων είχε κάτι που ήταν επιβεβλημένο στη χθεσινή αναμέτρηση με τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης: Σκληράδα και πάθος!

Παναθηναϊκός: Με μάτι που γυαλίζει!

Ο Παναθηναϊκός των πολλών προβλημάτων είχε κάτι που ήταν επιβεβλημένο στη χθεσινή αναμέτρηση με τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης: Σκληράδα και πάθος!

Οι περισσότεροι είχαν ξεγραμμένους τους πράσινους. Οι πολλές και τρανταχτές απουσίες, η ίωση που “θέρισε” την ομάδα και το γεγονός ότι το “τριφύλλι” πήγε αποδεκατισμένο στη Θεσσαλονίκη με ποδοσφαιριστές από τη β’ ομάδα στην αποστολή, δημιούργησαν μια κατάσταση ευνοϊκή για τον Άρη και εξαιρετικά δύσκολη για τους “πράσινους”.

Ωστόσο, πέρα από το εξαιρετικό στήσιμο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και το 3-4-3 που μπλόκαρε τον Άρη, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού είχαν πολλά περισσότερα για ένα τέτοιο ματς ειδικών συνθηκών. Είχαν μάτι που γυαλίζει, βγάζοντας από πάνω τους τη “στάμπα” της soft ομάδας στα εκτός έδρας παιχνίδια. Το τριφύλλι προετοιμάστηκε σωστά από τον προπονητή και τους συνεργάτες του και στο πνευματικό κομμάτι κι αυτό φάνηκε στο χθεσινό ματς.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 16.884 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τα προβλήματα συσπείρωσαν την ομάδα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, όλοι μαζί μια γροθιά, να πάνε αποφασισμένοι για “μάχη” στη Θεσσαλονίκη και να κάνουν κατάθεση ψυχής, βγάζοντας πάθος και σκληράδα στο παιχνίδι. Ολοι μαζί το έκαναν και στο τέλος δικαιώθηκαν. Οχι, ο Παναθηναϊκός δεν πήρε νίκη και κανείς δεν πανηγυρίζει. Πήγε, όμως, σε μια δύσκολη έδρα με την πλάτη στον τοίχο και δίχως 11 ποδοσφαιριστές και έμεινε όρθιος σε ένα ματς, μάλιστα, που θα μπορούσε να πάρει και τη νίκη.

Πλέον, το τριφύλλι κοιτάζει με ηρεμία τη συνέχεια, ο Γιοβάνοβιτς περιμένει τις επιστροφές παικτών και υπάρχει χρόνος για ξεκούραση, “καθάρισμα” μυαλού και στροφή στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.