ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Συγκλονιστικός Μπρινιόλι: «Μέχρι… θανάτου για να κάνουμε τα πάντα δυνατά!»

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι μίλησε για την κατάθεση ψυχής του Παναθηναϊκού κόντρα στον Άρη, το αποτέλεσμα, τη δική του επιστροφή, αλλά και τη συνέχεια στα πλέι οφ και το Κύπελλο.

Συγκλονιστικός Μπρινιόλι: «Μέχρι... θανάτου για να κάνουμε τα πάντα δυνατά!»

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι μίλησε για την κατάθεση ψυχής του Παναθηναϊκού κόντρα στον Άρη, το αποτέλεσμα, τη δική του επιστροφή, αλλά και τη συνέχεια στα πλέι οφ και το Κύπελλο.

Αναλυτικά, ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι μίλησε στον BwinΣΠΟΡ FM και τον Διονύση Δεσύλλα για:

-την εμφάνιση του Παναθηναϊκού κόντρα στον Άρη: «Κάναμε, κατά τη γνώμη μου, ένα πολύ καλό παιχνίδι σε μια σημαντική αναμέτρηση. Ήμασταν δυνατοί και συμπαγείς. Θεωρώ πως το 0-0 είναι δίκαιο αποτέλεσμα, αν κι εμείς είχαμε ευκαιρίες για να φτάσουμε στη νίκη».

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 5.932 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

-το πώς αντιπαρήλθε ο Παναθηναϊκός τα πολλά προβλήματα: «Όταν υπάρχουν τόσα προβλήματα, είναι πιο εύκολο να συσπειρωθείς. Αυτές οι αντίξοες συνθήκες μας κάνουν ομάδα, όπως φυσικά και ο τρόπος που προπονούμαστε και κοιτάζουμε ο ένας να συνεργαστεί με τον άλλο. Σε αυτές τις δυσκολίες βοηθά ο ένας τον άλλο».

-το υπόλοιπο της σεζόν: «Το πιο σημαντικό είναι να ανασυνταχθούμε και να επιστρέψουν όλοι οι παίκτες για τους οκτώ εναπομείναντες αγώνες στα playoffs, αλλά βεβαίως στο Κύπελλο, όπου πρέπει να τα δώσουμε όλα μέχρι θανάτου και να κάνουμε τα πάντα δυνατά».

-τη δική του παρουσία: «Είμαι ικανοποιημένος που επέστρεψα στην ομάδα και ελπίζω να κάνω τα πάντα και να συνεισφέρω κι εγώ το καλύτερο μέχρι το τέλος της σεζόν, ώστε να ολοκληρώσουμε τη χρονιά όσο πιο ψηλά μπορούμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.