ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Ουκρανία: Βομβαρδίστηκε εμπορικό κέντρο στο Κίεβο – Τουλάχιστον οκτώ νεκροί!

Οκτώ άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τους βομβαρδισμούς σε εμπορικό κέντρο του Κιέβου.

Ουκρανία: Βομβαρδίστηκε εμπορικό κέντρο στο Κίεβο - Τουλάχιστον οκτώ νεκροί!

Οκτώ άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τους βομβαρδισμούς σε εμπορικό κέντρο του Κιέβου.

Αυτό διαπίστωσε δημοσιογράφος του Γαλλικού Πρακτορείου, καθώς οι ρωσικές δυνάμεις συνεχίζουν τις κινήσεις τους για να περικυκλώσουν την πρωτεύουσα της Ουκρανίας.

Ολόκληρο το νότιο τμήμα του μεγάλου εμπορικού κέντρου καταστράφηκε, όπως και ένα ιδιωτικό γυμναστήριο που βρισκόταν στον χώρο του πάρκινγκ, διαπίστωσε ο ρεπόρτερ.

Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα;
Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα; 66.753 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κατά τη διάρκεια της νύχτας οι υπηρεσίες αντιμετώπισης εκτάκτων καταστάσεων ανέφεραν πως «εχθρικά πυρά» προκάλεσαν πυρκαγιά σε αρκετούς ορόφους του εμπορικού κέντρου στη συνοικία Ποντίλσκι.

Οκτώ ανθρωπιστικοί διάδρομοι στην Ουκρανία

Την ίδια ώρα οκτώ ακόμη ανθρωπιστικοί διάδρομοι συμφωνήθηκε να ανοίξουν τη Δευτέρα 21 Μαρτίου, σε ουκρανικές πόλεις, για τον απεγκλωβισμό των κατοίκων, όχι όμως και στην υπό πολιορκία Μαριούπολη, ανέφερε σήμερα ο αναπληρώτρια πρωθυπουργός Iryna Vereshchuk.

Η ίδια πρόσθεσε ότι οι προσπάθειες να σταλεί ανθρωπιστική βοήθεια στη Μαριούπολη, συνεχίζουν να αποτυγχάνουν.

Εν τω μεταξύ, το προσφυγικό δράμα συνεχίζεται στην Ουκρανία αφού τουλάχιστον 10 από τα 44 εκατομμύρια πολίτες της χώρας έχουν εγκαταλείψει τα σπίτια τους για να σωθούν από τον πόλεμο, εκτιμά ο ΟΗΕ. Τουλάχιστον 3,4 εκατ. πέρασαν τα σύνορα, υπολογίζει η Ύπατη Αρμοστεία των Ηνωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...