ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σένκεφελντ στο p24: «Περήφανος για την ομάδα μου – Στα καλά ο καθένας μπορεί να γίνει βασιλιάς, στα δύσκολα δείχνεις χαρακτήρα»

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ μιλάει αποκλειστικά στο panathinaikos24.gr για στη μάχη κόντρα στον Άρη, τον πολύτιμο βαθμό που πήρε η ομάδα του και την εξηγείς πως ο Παναθηναϊκός ξεπέρασε όλα τα εμπόδια που υπήρχαν.

Σένκεφελντ στο p24: «Περήφανος για την ομάδα μου - Στα καλά ο καθένας μπορεί να γίνει βασιλιάς, στα δύσκολα δείχνεις χαρακτήρα»

Ο Ολλανδός στόπερ, πήρε το περιβραχιόνιο του αρχηγού στο χθεσινό 0-0 με τους Θεσσαλονικείς και είχε μια ηγετική εμφάνιση στα μετόπισθεν. Αρχηγικές ήταν και οι δηλώσεις του 30χρονου στο panathinaikos24.gr.

Ο Σένκεφελντ αναφέρθηκε στις δυσκολίες που προέκυψαν, αποκάλυψε τι είπαν παίκτες και προπονητής πριν από το παιχνίδι, μίλησε για τον χαρακτήρα που έδειξε η ομάδα στο παιχνίδι και δήλωσε υπερήφανος για τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπαρτ Σένκεφελντ στο panathinaikos24.gr

“Πρώτα απ’ όλα, η ομάδα έδειξε χαρακτήρα. Χάσαμε 12 παιδιά. Νομίζω ότι σε δύσκολες στιγμές είναι σημαντικό να έχεις προσωπικότητα, έτσι δείχνεις αν είσαι ομάδα ή όχι. Θέλω να δείξουμε πραγματικό σεβασμό σε παίκτες που δεν παίζουν πολύ και έκαναν σπουδαία δουλειά. Επίσης, πιστεύω ότι η τακτική προσαρμογή ήταν πολύ καλή από το τεχνικό επιτελείο”.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.264 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το αν η ισοπαλία μοιάζει με νίκη, λόγω των προβλημάτων: “Αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα. Όπως είπα, πρώτα απ’ όλα χάσαμε 12 παιδιά. Χθες δεν μπορούσαμε να πετάξουμε. Πετάξαμε το πρωί. Αλλά στο φινάλε, παίζεις στον Παναθηναϊκό και κανένας δε νοιάζεται γι’ αυτά. Μιλήσαμε με τον προπονητή πριν από το ματς και είπαμε: “Λοιπόν παιδιά, τώρα είναι η στιγμή που δείχνεις ποιος πραγματικά είσαι”. Στις καλές στιγμές ο καθένας μπορεί να γίνει βασιλιάς, αλλά στις δύσκολες χρειάζεται να δείξεις προσωπικότητα και να αναλάβεις ευθύνες. Πιστεύω ότι σήμερα (σ.σ. χθες) το κάναμε. Θέλω να πω ότι είμαι υπερήφανος για την ομάδα μου και τον τρόπο που παλέψαμε στο παιχνίδι. Οχι επειδή ήρθαμε ισόπαλοι, διότι προφανώς θέλαμε να νικήσουμε. Αλλά σε αυτή την κατάσταση που βρεθήκαμε, τα δώσαμε όλα και συνεχίζουμε. Είμαστε Παναθηναϊκός και τη κοιτάζουμε τη συνέχεια”.

Για τη συνέχεια και την προσπάθεια για ευρωπαϊκό εισιτήριο: “Τώρα έχουμε σε δυο εβδομάδες το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Θα ξεκουραστούμε, θα προετοιμαστούμε κατάλληλα. Οι συμπαίκτες που έλειψαν θα έχουν επιστρέψει. Ολοι πρέπει να είμαστε ενωμένοι και δυνατοί. Θα συγκεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι για να πετύχουμε τους στόχους μας”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.