ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Νέντοβιτς: «Η απόσταση Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού δεν είναι αυτή που φάνηκε στο ΣΕΦ»

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς σε δηλώσεις του τόνισε ότι η διαφορά με τον Ολυμπιακό δεν είναι αυτή που φάνηκε στο ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας.

Νέντοβιτς: «Η απόσταση Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού δεν είναι αυτή που φάνηκε στο ΣΕΦ»

Αναλυτικά όσα είπε στην media day ενόψει του αγώνα με την Μπάγερν Μονάχου:

Για την αντίδραση του Παναθηναϊκού μετά το ΣΕΦ και το φινάλε της σεζόν στην Euroleague: «Πρέπει να αντιδράσουμε. Είναι σημαντικό να δείξουμε αντίδραση τους επόμενους δύο μήνες. Στην Euroleague παίζουμε χωρίς πίεση, πιο ήρεμοι. Όχι “χαλαροί”, αλλά χωρίς πίεση. Πρέπει να κάνουμε καλά παιχνίδια, δεν μπορούμε να πούμε κάτι άλλο».

Για τις απουσίες του «τριφυλλιού» και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι «πράσινοι»: «Κάποιοι παίκτες παίζουν σε διαφορετικές θέσεις για να καλύψουν αυτά τα κενά. Τον τελευταίο μήνα δεν έχουμε κάνει δύο φυσιολογικές προπονήσεις. Δεν μπορούμε να παίξουμε 5vs5. Όμως, είναι αυτό που είναι, το έχουμε συνηθίσει. Πρέπει να προσαρμοστούμε και όλοι να κάνουμε ένα βήμα προς τα μπροστά».

Για το αν η ποιοτική «απόσταση» του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό αντικατοπτρίζεται στους 28π. διαφοράς του ΣΕΦ: «Όχι, όχι δεν είναι αυτή η απόσταση. Θα έχουμε πολλά ματς απέναντί τους μέχρι το φινάλε της σεζόν. Αν φτάσουμε σε αυτούς τους αγώνες με υγιείς παίκτες και αν βρεθούμε σε καλή κατάσταση, πιστεύω πως έχουμε πιθανότητες».

Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως
Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως 47.435 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.