ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αν ήθελε ο Κλάτενμπεργκ τον Παναθηναϊκό στην Ευρώπη δε θα βλέπαμε τόσες «σφαγές»

Η μοναδική αλήθεια που υπάρχει όταν μιλάμε για τη φετινή διαιτησία είναι πως ο Παναθηναϊκός είναι ο μοναδικός αδικημένος.

Αν ήθελε ο Κλάτενμπεργκ τον Παναθηναϊκό στην Ευρώπη δε θα βλέπαμε τόσες «σφαγές»

Προφανώς εκνευρίστηκαν στον Άρη από το γεγονός πως δεν κατάφεραν να κερδίσουν τον μισό Παναθηναϊκό. Περισσότεροι παίκτες έλειπαν απ’ όσους ήταν διαθέσιμοι στο ματς στο Βικελίδης. Μιλάμε για παίκτες που υπολογίζονται από τον προπονητή είτε ως βασικοί, είτε ερχόμενοι από τον πάγκο. Όχι για παίκτες τύπου… Αγιούμπ.

Αυτόν τον Παναθηναϊκό δεν μπόρεσε να νικήσει ο Άρης, έναν Παναθηναϊκό που ποτέ στο παρελθόν (όχι μόνο φέτος) δεν είχε εμφανιστεί με τόσα προβλήματα. Κυριολεκτικά με μισή ομάδα! Δεν το λες για να το πεις. Ήταν η πραγματικότητα.

Κι επειδή ο Άρης όχι μόνο δεν κατάφερε να κερδίσει αυτόν τον Παναθηναϊκό, αλλά οι «πράσινοι» πήραν… περίπατο το 0-0, έψαξε να βρει δικαιολογίες. Θεμιτό. Να βρει η κάθε ομάδα όποια δικαιολογία θέλει. Να ζητήσει πέναλτι; Ας ζητήσει. Να ζητήσει αποβολές; Ας ζητήσει. Ο καθένας ζητάει ό,τι θέλει.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.840 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αλλά να μιλάει – όχι μόνο ο Άρης, αλλά – ο καθένας για «σχέδιο Κλάτενμπεργκ» να βγάλει τον Παναθηναϊκό στην Ευρώπη, μοιάζει αστείο. Εκτός αν δεν έχουν δει ένα σωρό φετινά παιχνίδια του Παναθηναϊκού.

Αυτό με τον ΟΦΗ στην Κρήτη, που είχαμε ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος. Αυτό στον Βόλο, που δόθηκε κόκκινη κάρτα φάντασμα. Αυτό με τον Αστέρα στη Λεωφόρο, που ο Σιδηρόπουλος σφύριζε ό,τι να ναι, όποτε να ναι. Αυτό στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ, που δεν δόθηκε καθαρό πέναλτι στον Αϊτόρ με το σκορ στο 0-1.

Αν σε αυτά και μόνο τα παιχνίδια, που είναι… φρέσκα στο μυαλό, υπήρχε 50-50 διαιτησία, ο Παναθηναϊκός όχι μόνο θα ήταν πάνω από τον Άρη σήμερα και με μεγάλη διαφορά, αλλά θα ήταν πάνω και από την ΑΕΚ. Θα ήταν σχεδόν εξασφαλισμένος για την Ευρώπη.

Κι αν, τέλος πάντων, υπάρχει κάποιο… αόρατο σχέδιο για την Ευρώπη, αυτό δεν θέλει τον Παναθηναϊκό εκεί. Αυτή είναι η αλήθεια. Και μπορεί να αποδειχτεί από τον τηλεοπτικό φακό και τα κατά καιρούς «σφαγεία» εις βάρος του Παναθηναϊκού που του στέρησαν ένα σωρό βαθμούς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.