ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Η πορωτική ομιλία του Γιοβάνοβιτς: «Είμαστε Παναθηναϊκός – Πάμε να τα δώσουμε όλα»

Ο Σέρβος τεχνικός με μια πύρινη τοποθέτηση του, θέλησε να τονώσει τους παίκτες του πριν την αναμέτρηση με τον Άρη.

Η πορωτική ομιλία του Γιοβάνοβιτς: «Είμαστε Παναθηναϊκός - Πάμε να τα δώσουμε όλα»

Ο Παναθηναϊκός παρατάχθηκε στο «Κλ. Βικελίδης» για την αναμέτρηση με τον Άρη με μια ενδεκάδα απουσιών, κυρίως παικτών που αγωνίζονται στο βασικό σχήμα, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να παρατάσσει στο γήπεδο μια εντελώς πειραματική ομάδα.

Οι «πράσινοι» άντεξαν, έδειξα πολύ καλά δείγματα και αν ήταν λιγάκι πιο τυχεροί στην τελική προσπάθεια, θα μπορούσαν να γυρίσουν στην Αθήνα με το «τρίποντο» στις αποσκευές τους.

Στην εικόνα που έδειξαν στον αγωνιστικό χώρο οι «πράσινοι» σαφώς και έπαιξε το δικό της ρόλο η ομιλία του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος θέλησε να τονώσει ψυχολογικά τους παίκτες του αρχικά στο ξενοδοχείο που κατέλυσε ο Παναθηναϊκός και στη συνέχεια στα αποδυτήρια του γηπέδου.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.693 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο ξενοδοχείο μετά την ανάλυση που έκανε τόνισε συγκεκριμένα: «Στα εύκολα όλοι είναι καλοί και αποθεώνονται. Στα δύσκολα όμως είναι που πρέπει να δείχνεις προσωπικότητα, να αναλαμβάνεις ευθύνες και να βγαίνεις μπροστά. Αυτό είναι ένα ματς πολύ καθοριστικό για την Ευρώπη, ένα ματς που πρέπει να δείξετε καρδιά και άντερα. Στα δύσκολα πρέπει να φανούμε δυνατοί και να το δείξουμε σε όλους».

Ενώ και λίγα λεπτά πριν τη σέντρα της αναμέτρησης, είπε χαρακτηριστικά: «Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο θα δείξουμε εάν μπορούμε ή δεν μπορούμε να βγούμε στην Ευρώπη. Εγώ πιστεύω ότι μπορούμε. Είμαστε Παναθηναϊκός! Πάμε να τα δώσουμε όλα, πάμε να το πάρουμε»!

Πλέον και με τη διακοπή λόγω εθνικών ομάδων, θα έχει λίγες ημέρες παραπάνω για να προετοιμάσει την ομάδας του για τα επόμενα ματς των πλέι οφ που ακολουθούν, ενώ και αυτοί που απουσίασαν πλην του Χουάνκαρ, επέστρεψαν κανονικά στις προπονήσεις και θα τρέξουν να καλύψουν το χαμένο έδαφος, λόγω της επιθετικής ίωσης που κατέβαλλε την ομάδα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.