ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ανδρεόπουλος: «Δεν τελείωσε το πρωτάθλημα – Θέλουμε άλλες έξι νίκες»

Χαμηλούς τόνους θέλησε να κρατήσει ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος, παρά την άνετη επικράτηση επί του Ολυμπιακού.

Ανδρεόπουλος: «Δεν τελείωσε το πρωτάθλημα - Θέλουμε άλλες έξι νίκες»

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε άνετα 3-0 σετ του Ολυμπιακού, πήρε σπουδαία νίκη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά για τον Δημήτρη Ανδρεόπουλο τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα.

Ο προπονητής των «πρασίνων» αρνήθηκε τον τίτλο του φαβορί για το πρωτάθλημα και επεσήμανε πως για να γίνει αυτό θα πρέπει ο Παναθηναϊκός να πάρει έξι νίκες ακόμα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος:

Για το σκορ: «Ικανοποιημένο με αφήνει το σκορ, δηλαδή η καθαρή νίκη. Πρώτον γιατί τη θέλαμε πολύ και δεύτερον επειδή μας διατηρεί σε μια κατάσταση πρωταθλητισμού».

Παναθηναϊκός: Αυτός είναι ο αντί – Ερνάντεζ
Παναθηναϊκός: Αυτός είναι ο αντί – Ερνάντεζ 1.849 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το αν η νίκη είναι μισό πρωτάθλημα: «Όχι δεν είναι μισό πρωτάθλημα. Απομένουν 6 δύσκολα παιχνίδια. Έχουμε να πάμε σε δύο δύσκολες έδρες. Έχουμε πολύ δύσκολους αντιπάλους. Θέλουμε να φτάσουμε το πρωτάθλημα και να φτάσουμε 6 νίκες».

Για το ότι ο Παναθηναϊκός μπαίνει σαν φαβορί στα ματς: «Ένα παιχνίδι Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού είναι πάντα ξεχωριστά. Χαιρόμαστε να παίζουμε τέτοια ματς. Όταν έρχεται και η νίκη είμαστε διπλά χαρούμενοι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.