ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Χ. Ανδρεόπουλος: «Δεν μου αρέσει η λέξη φαβορί – Με τον ίδιο τρόπο και στα επόμενα ματς»

Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δείξει στα επόμενα ματς ο Παναθηναϊκός, αν θέλει να φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, σύμφωνα με όσα είπε ο Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος.

Χ. Ανδρεόπουλος: «Δεν μου αρέσει η λέξη φαβορί - Με τον ίδιο τρόπο και στα επόμενα ματς»

Ο Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος αναφέρθηκε στην επικράτηση επί του Ολυμπιακού, τόνισε πως για να έχει αξία θα πρέπει να συνεχίσουν με τον ίδιο τρόπο και στα επόμενα ματς, ενώ επεσήμανε πως δεν του αρέσει η λέξη φαβορί, απαντώντας σε όσους θελήσουν να χρίσουν έτσι τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα είπε o Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος:

Για το γεγονός ότι οργάνωνε την κερκίδα: «Αυτόν τον ρόλο τον έχουν άλλοι δεν τον έχω εγώ. Πολλές φορές κατά τη διάρκεια του αγώνα προσπαθώ να ξεσηκώσω τον κόσμο. Μένω στο αγωνιστικό κομμάτι όμως».

Για το αν ο Παναθηναϊκός είναι φαβορί: «Δεν μου αρέσει να αυτοχαρακτηριζόμαστε φαβορί. Η δουλειά δεν έχει τελειώσει και αν αποτύχουμε στα επόμενα παιχνίδια δεν θα το πάρουμε. Σκοπός μας είναι να κάνουμε το καλύτερο στην προπόνηση».

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.233 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το τι τους έλεγε ο προπονητής τους: «Κάθε πόντο πρέπει να τον παίζουμε ξεχωριστά. Πρέπει να παλεύουμε για κάθε πόντο, όπως και κάνουμε. Αυτό είναι το πιο σημαντικό».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.