ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Μαλακατές: «Κάναμε μια σπουδαία νίκη για να φτάσουμε στο πρωτάθλημα – Έχουμε πετύχει το καλύτερο δυνατό με τις συμβάσεις»

Στο πρωτάθλημα που είναι ο πρωταρχικός στόχος του Παναθηναϊκού, στάθηκε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Παναγιώτης Μαλακατές. Τι είπε για τη διπλή ανάπλαση και το νέο γήπεδο στο Βοτανικό.

Μαλακατές: «Κάναμε μια σπουδαία νίκη για να φτάσουμε στο πρωτάθλημα - Έχουμε πετύχει το καλύτερο δυνατό με τις συμβάσεις»

Στο πρωτάθλημα που είναι ο πρωταρχικός στόχος του Παναθηναϊκού, στάθηκε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Παναγιώτης Μαλακατές. Τι είπε για τη διπλή ανάπλαση και το νέο γήπεδο στο Βοτανικό.

Για το γηπεδικό: «Για εμένα έχουμε πετύχει το καλύτερο δυνατό μέσα από τις συμβάσεις. Οι συμβάσεις όλες είναι υπέρ του Παναθηναϊκού για να μπορέσει ο Παναθηναϊκός να μεγαλουργήσει ώστε αυτά που βλέπουμε σήμερα, αυτά που βλέπουμε τώρα να είναι η αρχή για μία λαμπρή πορεία του Παναθηναϊκού.

Να είναι πρωταγωνιστής παντού και σε όλα τα τμήματα όχι μόνο σε αυτά που σήμερα μεγαλουργούν αλλά και στα υπόλοιπα. Χαμηλά το κεφάλι όμως. Αυτή την στιγμή εγώ προσπερνάω το γηπεδικό που έτσι κι αλλιώς θα κριθεί σε λίγες μέρες».

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.116 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τη μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού: «Κάναμε μία πολύ μεγάλη και σημαντική νίκη στην προσπάθειά που κάνουμε για να πάρουμε και πάλι το πρωτάθλημα. Ακόμη όμως δεν έχουμε πετύχει τίποτα, χαμηλά το κεφάλι έχουμε όλοι στην ομάδα και μένουμε προσηλωμένοι στον στόχο μας που δεν είναι άλλος από το πρωτάθλημα. Στεναχωρεθήκαμε στο μπάσκετ γυναικών αλλά πιστεύω ότι η ομάδα θα καταφέρει να πάρει το Κύπελλο και το πρωτάθλημα.

Νομίζω ότι ο Ερασιτέχνης είναι σε πολύ καλό δρόμο και αν προχωρήσει η διπλή ανάπλαση νομίζω ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει να φοβηθεί κανέναν πλέον. Ο Ερασιτέχνης είναι εδώ και θα είναι εδώ. Εύκολο είναι να κάνεις βήματα μπροστά αλλά το θέμα είναι να καθιερωθούμε. Θέλουμε να το πετύχουμε και πιστεύω ότι θα το πετύχουμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...