ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Blogs

Παίξτε στη συνέχεια με ψυχή, γελάει ο πλανήτης με την ΠΑΕ Άρης!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για την ισοπαλία με τον Αρη, που αφήνει κέρδη για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος πήγε αποδεκατισμένος από την ίωση και αδικείται από το 0-0 και τον Καρυπίδη, που με τον Παναθηναϊκό βγάζει ανακοίνωση κατά της διαιτησίας, ενώ έχει ευνοηθεί και με τον Ολυμπιακό κάνει... μόκο ενώ έχει αδικηθεί.

Παίξτε στη συνέχεια με ψυχή, γελάει ο πλανήτης με την ΠΑΕ Άρης!

Αυτό θέλουμε να βλέπουμε σε κάθε παιχνίδι. Να μπαίνουν μέσα 11 καμικάζι, να κάνουν κατάθεση ψυχής και με το μαχαίρι στα δόντια να κάνουν τα πάντα για το αποτέλεσμα. Αν το ίδιο γίνει και στα επόμενα οκτώ παιχνίδια κανείς δεν θα μπορεί να τους πει τίποτα και στο τέλος θα δικαιωθούν και θα κλείσουν καλά την χρονιά.

Ο Παναθηναϊκός πήγε να παίξει χωρίς έξι βασικούς. Τους Κουρμπέλη, Ρούμπεν, Βέλεθ, Ιωαννίδη, Χουάνκαρ, Γκατσίνοβιτς, τον Χατζηγιοβάνη και τον Βιτάλ, που θα μπορούσαν να δώσουν λύσεις από τον πάγκο και με δύο τερματοφύλακες στην αποστολή! Ο Γιοβάνοβιτς πήγαινε σπίτι του μετά την προπόνηση και δεν ήξερε τι τον περιμένει την επόμενη. Μέχρι και την παραμονή του αγώνα έχασε και τον Χουάνκαρ.

Το 3-4-3 το είχε αποφασίσει λόγω των πολλών απουσιών, που είχε η ομάδα, διότι ήξερε ότι αν με αυτές τις απουσίες πήγαινε να παίξει όπως και στα άλλα παιχνίδια δεν θα είχε τύχη. Με το 3-4-3 και τις γραμμές κοντά και πρέσινγκ στο μισό γήπεδο ακύρωσε τον Αρη και βρήκε τις ευκαιρίες, που ήθελε στον χώρο, αλλά τα γκολ δεν μπήκαν από τον Πούγγουρα, τον Παλάσιος και τον Σάντσες, ενώ ένα σουτ του Κώτσιρα για λίγο δεν βρήκε στόχο.

Στον τελικό της χρονιάς γκρέμισαν ό,τι έχτιζαν όλο τον χρόνο!
Στον τελικό της χρονιάς γκρέμισαν ό,τι έχτιζαν όλο τον χρόνο! 1.127 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το κυριότερο είναι, ότι όσοι έπαιξαν στο Βικελίδης έπαιξαν με ψυχή, σαν σκυλιά του πολέμου, έπαιξαν και για αυτούς που απουσίασαν και έδειξαν ομαδικό πνεύμα, που όμοιό του σε λίγα παιχνίδια έχουμε δεί. Τόσο παθιασμένο Παναθηναϊκό σε λίγα παιχνίδια έχουμε ξαναδεί. Αν αυτό συνεχιστεί και στα επόμενα παιχνίδια ο Παναθηναϊκός δεν έχει να φοβηθεί κανέναν.

Παίξτε έτσι εσείς και στη συνέχεια και αφήστε τους άλλους να σκούζουν και να κάνουν τις κότες, όταν δεν μπορούν. Ο Μπόγκναρ άφησε τον Αρη να παίζει ξύλο και στα 95 λεπτά, δεν έδειξε δεύτερη κίτρινη στον Σάσα στο 40 για σκληρό μαρκάρισμα πάνω στον Παλάσιος, δεν απέβαλε τον Καμαρά που χτύπησε εκτός φάσης τον Σάντσες, ούτε όταν με τις τάπες βρήκε το πόδι του Σένκεφελντ. Προς το τέλος του αγώνα δε ο Ούγγρος διαιτητής έδινε ανύπαρκτα φάουλ υπέρ του Αρη γύρω από την περιοχή του Παναθηναϊκού. Και βγήκε ο Καρυπίδης μετά και έβγαλε ανακοίνωση κατά του Μπόγκναρ, για ένα πέναλτι στον Σάσα, που δεν ήταν, αλλά ακόμα και αν ήταν ο Σάσα θα έπρεπε να μην ήταν στο παιχνίδι διότι έπρεπε να είχε αποβληθεί στο 40 για σκληρό μαρκάρισμα στον Παλάσιος (είχε ήδη μια κίτρινη)

Οσο για την χειρονομία του Σένκεφελντ, που λέει ο Αρης ξέχασε να γράψει στην ανακοίνωση αν τιμωρήθηκε ο Ματίγια, που μπροστά σε όλο τον κόσμο έδειξε τα γεννητικά του όργανα, τον έπιασε η κάμερα και δεν αποβλήθηκε ποτέ. Και στη συνέχεια αθωώθηκε κιόλας. Ο Καρυπίδης σε αυτό το παιχνίδι έβγαλε ανακοίνωση και είπε ότι ο Κλάτενμπεργκ προσπαθεί να βγάλει τον Παναθηναϊκό στην Ευρώπη.

Το είδαμε με τις πιστολιές, που έφαγε η ομάδα με τον ΟΦΗ, τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και τον Βόλο, όπως είδαμε και την αδικία του Αρη με τον φίλο του Καρυπίδη τον Καραντώνη, που του έδωσε δύο πέναλτι στον επαναληπτικό με την Λαμία, τα οποία οι παίκτες της ομάδας της Θεσσαλονίκης δεν αξιοποίησαν και έτσι το έργο του Καραντώνη δεν έπιασε τόπο.Ο Καραντώνης που πιστόλιασε τον Παναθηναϊκό στην Κρήτη και το 1-3 έγινε 3-2.

Και κάτι τελευταίο για τον Καρυπίδη. Που ήσουνα την προηγούμενη Κυριακή όταν η ομάδα σου έχανε με ένα πέναλτι, που ήταν τραβηγμένο. Τότε τι ήταν ; Καθαρά Δευτέρα αμόλαγες αετό, ή όταν παίζεις κόντρα στον Ολυμπιακό κάνει τζιζ να πεις κιχ;

*Διπλά μπράβο στον Πούγγουρα, που έπαιξε μετά από τόσο καιρό και ήταν άψογος και τον Αλεξανδρόπουλο που είχε ίωση τρεις μέρες, αλλά μπήκε στο παιχνίδι και έπαιξε σαν σκύλος.

*Το επόμενο ματς με τον ΠΑΟΚ είναι το πιο καθοριστικό. Η Λεωφόρος πρέπει να γεμίσει και να βοηθήσει την ομάδα να πάει σε μία νίκη, που θα της δώσει ώθηση για την έξοδο στην Ευρώπη.

*Συγχαρητήρια στην ομάδα βόλεϊ των Ανδρών  του Παναθηναϊκού που κέρδισε τον Ολυμπιακό και είναι κοντά στο να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Μπράβο μάγκες!

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης Eχει περάσει σχεδόν όλη του την ζωή στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού. Από μικρός ήθελε να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία και όταν αποφοίτησε από το εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας ξεκίνησε την καριέρα του στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Αφού πέρασε από το ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β΄Εθνικής και διαιτησίας, το καλοκαίρι του 1986, το όνειρό του έγινε πραγματικότητα! Ανέλαβε το ρεπορτάζ του «τριφυλλιού», το οποίο ακολουθεί μέχρι και σήμερα, σε μια πορεία γεμάτη ειδήσεις, πολλά γραπτά, πολλές χαρές, αλλά και λύπες και αμέτρητα ταξίδια! Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» και πήγε στο «SPORTIME». Δυο χρόνια αργότερα πήρε…μεταγραφή για τη «SPORTDAY», και το 2015 πήγε στην «ΠΡΑΣΙΝΗ», ενώ από το 2021 συνεργάζεται με το SDNA.GR. Από το 2000 και μετά πήγε στον ΣΠΟΡ FM 94.6 με διάλλειμα τριών ετών όπου μεταπήδησε στο SPORT24 Radio. Στο PANATHINAIKOS24.gr γράφει με στόχο την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση για τους φίλους του Παναθηναϊκού. Είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ και του ΠΣΑΤ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.