ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Τον έχει για πλάκα: Οι νίκες και το +59 του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού!

Ο Παναθηναϊκός είναι αήττητος φέτος στα ματς με τον Ολυμπιακό και μάλιστα έχει πάρει νίκες χωρίς καν να… αγχωθεί.

Τον έχει για πλάκα: Οι νίκες και το  +59 του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού!

Ούτε καν τη… σκέψη για νίκη δεν έχει αφήσει ο Παναθηναϊκός στον Ολυμπιακό στις μεταξύ τους αναμετρήσεις φέτος. Οι δυο ομάδες έχουν αναμετρηθεί τρεις φορές( δυο σε πρωτάθλημα και μια σε Κύπελλο), με τους πράσινους να έχουν πάρει 9 βαθμούς.

Για την ακρίβεια το τριφύλλι έχει κερδίσει 9 σετ επι του αιώνιου αντιπάλου και έχει χάσει μόλις δυο. Με λίγα λόγια ο Ολυμπιακός όχι μόνο δεν έχει καταφέρει να πάρει νίκη, αλλά ούτε πόντο από τον Παναθηναϊκό.

Τα παιδιά του Δημήτρη Ανδρεόπουλου τους έχουν πάρει τον… αέρα πλέον και οδεύουν ολοταχώς για το δεύτερο πρωτάθλημα τους τα τελευταία χρόνια.

LIVE STREAMING: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός
LIVE STREAMING: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 1.596 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τα μεταξύ τους ντέρμπι φέτος

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 1-3 (25-20, 21-25, 14-25, 21-25) Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 3-1 (25-14, 25-21, 24-26, 25-19) Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 3-0 (25-20, 25-11, 25-18)

Κερδισμένα σετ Παναθηναϊκού: 9 Κερδισμένα σετ Ολυμπιακού: 2

Κερδισμένοι πόντοι Παναθηναϊκού: 269 Κερδισμένοι πόντοι Ολυμπιακού: 210

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.