ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Panathinaikos Stars

Ντεν Ντρις – blog: «Κάναμε μόνο ένα μικρό βήμα – Ανεπανάληπτος ο κόσμος μας»

Ο Μπραμ Βαν Ντεν Ντρις μέσα από το blog του στο Panathinaikos24.gr σχολιάζει τη νίκη επί του Ολυμπιακού, το πως αυτή ήρθε ενώ στέλνει και το δικό του μήνυμα ενόψει Φοίνικα Σύρου.

Ντεν Ντρις - blog: «Κάναμε μόνο ένα μικρό βήμα - Ανεπανάληπτος ο κόσμος μας»

«Καλημέρα σας,

Η χθεσινή μέρα ήταν πραγματικά εκπληκτική και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για το γεγονός ότι καταφέραμε να κερδίσουμε και μάλιστα με αυτό το σκορ τον Ολυμπιακό και να πανηγυρίσουμε μαζί με τον κόσμο μας. Ξέραμε πριν από το παιχνίδι ότι αν παίρναμε μια καθαρή νίκη θα δημιουργούσαμε μια διαφορά πέντε πόντων με τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα. Όλοι είχαμε τρομερό κίνητρο γι΄ αυτή τη νίκη. Θεωρώ την διαφορά και ουσιαστικά τη νίκη μας την έφερε το πολύ καλό μπλοκ που είχαμε και δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλο να περάσει εύκολες μπάλες στο γήπεδο μας. Επίσης ήμασταν πολύ καλά στο σερβίς, τους βάζαμε πίεση και σε αυτό, με αποτέλεσμα το μπλοκ να είναι πιο εύκολο στη συνέχεια.

Γενικά ήταν μια πολύ καλή ομαδική νίκη. Μπορεί να έχουμε πέντε πόντους διαφορά από τους αντιπάλους μας, αλλά το χθεσινό είναι μόλις ένα μικρό βήμα για τον στόχο μας που είναι το πρωτάθλημα. Έχουμε δρόμο ακόμα μπροστά μας. Πρέπει να να προετοιμαστούμε τώρα για το ματς με τον Φοίνικα Σύρου και εκεί αναζητάμε το… αίμα μας πίσω, μιας και μας άφησαν εκτός Φάιναλ Φορ Κυπέλλου. Θα είναι ένα δύσκολο ματς.

Για το χθεσινό ματς θα ήθελα να πω και ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους οπαδούς μας που και χθες ήταν ο 7ος μας παίκτης. Μια ομαδική νίκη μπροστά στον υπέροχο κόσμο μας»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ