ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Εξοργιστικός ο κοσμηματοπώλης για Ζακ Κωστόπουλο: «Ήταν ξώφαλτσες οι κλοτσιές – Λειτούργησα ως νομοταγής πολίτης»

Ήρθε η ώρα των απολογιών των κατηγορουμένων για τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου, με πρώτη την απολογία του ιδιοκτήτη κοσμηματοπωλείου, έξω από το οποίο έχασε τη ζωή του ο ακτιβιστής.

Εξοργιστικός ο κοσμηματοπώλης για Ζακ Κωστόπουλο: «Ήταν ξώφαλτσες οι κλοτσιές - Λειτούργησα ως νομοταγής πολίτης»

Ήρθε η ώρα των απολογιών των κατηγορουμένων για τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου, με πρώτη την απολογία του ιδιοκτήτη κοσμηματοπωλείου, έξω από το οποίο έχασε τη ζωή του ο ακτιβιστής.

Ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι φοβήθηκε όταν είδε το θύμα να κρατάει μαχαίρι, σημειώνοντας ότι λειτούργησε ως νομοταγής πολίτης.

«Το μόνο που επιθυμούσα ως νομοταγής πολίτης, ήταν να τον κρατήσω μέχρι να έρθει η αστυνομία να τον συλλάβει» είπε σε δικαστές και ενόρκους ο 77χρονος κατηγορούμενος κοσμηματοπώλης χαρακτηρίζοντας τις κλοτσιές στο κεφάλι του θύματος, «ξόφαλτσες».

Δημοσκοπικές εκπλήξεις: Το χειρότερο σενάριο για τη ΝΔ στις Ευρωεκλογές
Δημοσκοπικές εκπλήξεις: Το χειρότερο σενάριο για τη ΝΔ στις Ευρωεκλογές 7.951 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κατά την απολογία του ο κατηγορούμενος αποκαλώντας τον Ζακ Κωστόπουλο, «δράστη», υποστήριξε ότι φοβήθηκε όταν είδε το θύμα να κρατά μαχαίρι μέσα στο μαγαζί του.

Η απολογία του κατηγορουμένου

«Με απειλούσε να μην μπω στο μαγαζί μου. Αυτό ένιωσα. Και ήταν η πρώτη μου εντύπωση. Αφού βγήκε κατάλαβα ότι δεν έλειπε τίποτα από το μαγαζί. Αρχικά, τι έπρεπε να υποθέσω; Ότι μπήκε να πιει καφέ; Το ότι δεν έκλεψε βγάζω τα συμπεράσματά μου. Σε δευτερόλεπτα θα μπορούσε να κλέψει. Πήγε στο ταμείο δεν βρήκε λεφτά, εγκλωβίστηκε και φοβήθηκε και σκέφτηκε να μην κλέψει για να μην τον πιάσουν με τα πράγματα πάνω του».

Προεδρος: Πώς ζυγίζετε αυτές τις ενέργειες: Πατάω το χέρι κάποιου ή κλοτσάω το κεφάλι του. Ποια η διαφορά;

Κατηγορούμενος: Τα χτυπήματα τα δικά μου δεν ήταν σοβαρά. Δεν είναι χτύπημα που κοιτάει να επιφέρει θάνατο.

Πρόεδρος: Και ποιο χτύπημα είναι αυτό που επιφέρει θάνατο;

Κατηγορούμενος: Ήταν ξόφαλτσες οι κλοτσιές. Δεν τον πήρα και καλά. Από άλλο πέθανε. Δεν ήταν και στα καλά του. Το παιδί είχε κάποιο πρόβλημα σοβαρό. Δεν μπαίνεις έτσι σε ένα κατάστημα….

Εισαγγελέας: Σκεφτήκατε να μην τον χτυπήσετε;

Κατηγορούμενος: Ήμουν σε κάποια ψυχολογική κατάσταση και ήθελα να τον κρατήσω στο μαγαζί για να έρθει η αστυνομία…

Πηγή: ethnos.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.