ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Έβγαλε αντίδραση και ξέσπασε στην Μπάγερν!

Ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε μεταμορφωμένος προς το καλύτερο απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου, είχε ενέργεια και σκληράδα στο παιχνίδι του και επικράτησε με 80-67. Στο 7-17 το πράσινο ρεκόρ.

Έβγαλε αντίδραση και ξέσπασε στην Μπάγερν!

Ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε μεταμορφωμένος προς το καλύτερο απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου, είχε ενέργεια και σκληράδα στο παιχνίδι του και επικράτησε με 80-67 . Στο 7-17 το πράσινο ρεκόρ.

O Παναθηναϊκός είχε καλό ξεκίνημα στο παιχνίδι και στις δυο πλευρές του παρκέ. Με καλή άμυνα και σωστές επιθέσεις το τριφύλλι πήρε προβάδισμα 18-11 με τον Οκάρο Γουάιτ να έχει σημειώσει 8 και ένα εντυπωσιακό κάρφωμα που ξεσήκωσε τους λιγοστούς φιλάθλους στο ΟΑΚΑ. Με τρίποντο από τον Μέικον το σκορ έγινε 21-12 με το τριφύλλι να δείχνει ότι βρίσκεται σε καλό βράδυ. Ο ίδιος ο Αμερικανός με τον ίδιο τρόπο έστειλε τη διαφορά στους 10 (24-14). Με δυο βολές του Γουάιτ το σκορ πήγε στο 26-16 για το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου.

Το τριφύλλι συνέχιζε στον ίδιο ρυθμό και με καλάθι από τον Μαντζούκα, έπειτα από ασίστ του Μέικον το σκορ πήγε στο 30-20. Ακολούθησε μια πράσινη αδράνεια με αποτέλεσμα μέσα σε ένα λεπτό η Μπάγερν να μειώσε στο 30-27 και να αναγκάζει τον Δημήτρη Πρίφτη να καλέσει τάιμ άουτ. Οι Βαυαροί ήταν κοντά στο σκορ (33-31), αλλά ο Μέικον με τρεις βολές έστειλε τη διαφορά στους 5 πόντους. Με νέο καλάθι από τον πολύ καλό Γουάιτ το σκορ έγινε 40-33. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με σκορ 42-35.

Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING 5.555 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

H διαφορά παρέμενε υπέρ του Παναθηναϊκού που ήλεγχε τον ρυθμό. Στα 6 λεπτα πριν από το φινάλε της τριτης περιόδου το σκορ ήταν 51-40. Ο Γουάιτ έστειλε τη διαφορά στους 13. Η Μπάγερν έβγαλε αντίδραση για να μειώσει στους 5 και να αναγκάσει τον Πρίφτη να καλέσει τάιμ άουτ. Το ματς είχε γίνει ντέρμπι με την τρίτη περίοδο να ολοκληρώνεται με σκορ 55-52.

Οι πράσινοι έσφιξαν την άμυνά τους με αποτέλεσμα το σκορ να πάει στο 61-55. Με κλέψιμο και κάρφωμα από τον Σαντ Ρος οι πράσινοι πήγαν τη διαφορά στους 7 πόντους (65-58). Ο Χίλιαρντ με τρίποντο έκανε το 65-64. Ο Νέντοβιτς ήταν εκτός ρυθμού και οι πράσινοι πάλευαν με όπλο τη σκληράδα και την άμυνά τους. Στα 2.30 πριν από το φινάλε το σκορ ήταν 71-64. O Σέρβος μίλησε την κατάλληλη στιγμή και με τρίποντο έστειλε τη διαφορά στους 10 πόντους. Μέχρι εκείνο το σημείο οι Μέικον και Σαντ Ρος, μαζί με τον Γουάιτ έκαναν σπουδαία δουλειά για το τριφύλλι. Το θετικό αποτέλεσμα ήρθε με τελικό σκορ 80-67.

Με αυτή τη νίκη το ρεκόρ πήγε στο 7-17 στην Ευρωλίγκα. Το σημαντικότερο είναι ότι μετά τη βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό, οι πράσινοι έβγαλαν αντίδραση και έδειξαν καλύτερο και βελτιωμένο πρόσωπο, ενόψει της συνέχειας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.