ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Το ρεκόρ του Σαντ Ρος κόντρα στη Μπάγερν και η αντίδρασή του

Ένα από τα καλύτερα αγωνιστικά βράδια με τον Παναθηναϊκό, έκανε κόντρα στη Μπάγερν ο Κουβανός φόργουορντ.

Το ρεκόρ του Σαντ Ρος κόντρα στη Μπάγερν και η αντίδρασή του

Ο Παναθηναϊκός αντέδρασε σωστά κόντρα στη Μπάγερν που ήρθε με κίνητρο στο ΟΑΚΑ, έβγαλε ψυχή και πήρε μια νίκη που θα τον βοηθήσει στην ψυχολογία του.

Στα πολύ θετικά πράγματα που συνέβησαν στο παρκέ του ΟΑΚΑ, ήταν και η σπουδαία εμφάνιση του Χάουαρντ Σαντ Ρος που η αλήθεια είναι ήθελε πολύ να κάνει ένα τέτοιο ματς, καθώς οι εμφανίσεις του τελευταία δεν ήταν καλές με αποτέλεσμα να υπάρχει προβληματισμός.

Ο Κουβανός φόργουορντ κατέγραψε ρεκόρ αξιολόγησης, ενώ έχασε το double double για ένα ριμπάουντ. Οι αριθμοί του κόντρα στη Μπάγερν ήταν 15 πόντους, 9 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα, 1 ασίστ, 1 τάπα και 1 λάθος σε 33 λεπτά συμμετοχής, γράφοντας συνολική αξιολόγηση 29 βαθμούς.

Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING 5.589 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η χθεσινή του εμφάνιση είναι από τις κορυφαίες που έχει κάνει στο διάστημα που ανήκει στον Παναθηναϊκό, ενώ μην ξεχνάμε πως είναι ένας ιδιαίτερα κομβικός παίκτης για τον Δημήτρη Πρίφτη και την εικόνα που επιθυμεί να έχει ο Παναθηναϊκός στο παρκέ.

Αν ο Κουβανός «χτίσει» στη χθεσινοβραδινή εμφάνιση, τότε θα μπορέσει ν` αλλάξει και η συνολική εικόνα της ομάδας, καθώς υπήρξαν αρκετοί κραδασμοί μετά τη συντριβή στο ΣΕΦ, με την ομάδα να είναι τραγική στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και τον ίδιο φανερά εκτός αγώνα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.