ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Το Σάββατο (26/3) το Φοίνικας Σύρου – Παναθηναϊκός

Το Σάββατο (26/03) θα διεξαχθεί η σπουδαία αναμέτρηση του Παναθηναϊκού κόντρα στον Φοίνικα στο νησί των Κυκλάδων.

Το Σάββατο (26/3) το Φοίνικας Σύρου - Παναθηναϊκός

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής για τη Β’ Φάση της Volley League ανδρών, ανακοίνωσε η ΕΣΑΠ, με την σπουδαία αναμέτρηση του Παναθηναϊκού εκτός έδρας κόντρα στον Φοίνικα να δεσπόζει.

Οι «πράσινοι» μετά την επιβλητική παρουσία και την άνετη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό την περασμένη Δευτέρα, θέλουν να επιβεβαιώσουν την ανωτερότητά τους και να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης, ώστε να κάνουν ακόμα ένα καθοριστικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου.

Η σπουδαία αναμέτρηση θα καλυφθεί μέσω Live Streaming και όχι από την ΕΡΤ, όπως συνήθως συμβαίνει κάτι που προξένησε μεγάλες απορίες.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.150 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά, το πρόγραμμα:

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2022

Γυμναστήριο Μελίνα Μερκούρη, Ρέντη, 19:15 (ΕΡΤ-3): Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. – Α.Ο.Π.Κηφισιάς Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Μαρκάτης, Παρατηρητής: Ανδρονικίδης, Επόπτες: Ιωάννου, Ζαρμπίνης, Γραμματεία: Θεοδωρίδου

Σάββατο 26 Μαρτίου 2022

Γυμναστήριο Δ.Βικέλας, Ερμούπολη Σύρου 19:30 (Live Streaming ESAP T.V.): Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ – Παναθηναϊκός Α.Ο. Διαιτητές: Μυλωνάκης, Ονόπας, Παρατηρητής: Μαυρικίδης, Επόπτες: Συρίγος, Βρούτσης, Γραμματεία: Πιρπινιά.

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022

Γυμναστήριο Κροίσος Πέρσης, 16:00 (Live Streaming ESAP T.V.): Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων – Π.Α.Ο.Κ. Διαιτητές: Κυριοπούλου, Μουλά Ειρ., Παρατηρητής: Γεωργόπουλος, Επόπτες: Σπίγγου, Χατζηβασιλείου, Γραμματεία: Καλιγέρη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...