ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Πόλεμος στην Ουκρανία: Νεκρή Ρωσίδα δημοσιογράφος από έκρηξη στο Κίεβο – Τα σενάρια που εξετάζονται

Έχασε τη ζωή της δημοσιογράφος ρωσικής καταγωγής το απόγευμα της Τετάρτης στο Κίεβο από έκρηξη, όμως οι συνθήκες του θανάτου δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί.

Πόλεμος στην Ουκρανία: Νεκρή Ρωσίδα δημοσιογράφος από έκρηξη στο Κίεβο - Τα σενάρια που εξετάζονται

Δεν υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις από την ουκρανική πλευρά αλλά έχει γίνει γνωστό ότι από την έκρηξη σκοτώθηκε ακόμα ένας πολίτης.

Η δημοσιογράφος του περιοδικού insider, Οξάνα Μπαουλίνα βρισκόταν στον χώρο του εμπορικού κέντρου, το οποίο βομβαρδίστηκε την Κυριακή με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 8 άνθρωποι και το βιντεοσκοπούσε. Δύο συνεργάτες που συνόδευαν την Οξάνα Μπαουλίνα στην αποστολή τραυματίστηκαν και νοσηλεύονται στο νοσοκομείο του Κιέβου.

Η στιγμή του θανάτου της δημοσιογράφου έχει καταγραφεί σε live μετάδοση του καναλιού Al Jazeera. Στο βίντεο ακούγεται πολύ ισχυρή έκρηξη, φαίνεται ένα άτομο να πέφτει ενώ ακούγονται και πυροβολισμοί. Ο Δήμαρχος Κιέβου Βιτάλι Κλίτσκο αναφέρθηκε στο περιστατικό και έκανε λόγο για ρωσική επίθεση, χωρίς όμως να δώσει περισσότερες λεπτομερείς.

Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα;
Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα; 65.382 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η κάμερα του OPEN και ο απεσταλμένος του καναλιού στην ουκρανική πρωτεύουσα Χρήστος Νικολαΐδης βρέθηκαν στο σημείο όπου σημειώθηκε η επίθεση και κατέγραψαν ένα αυτοκίνητο που έχει καταστραφεί ολοσχερώς.

Όπως μετέδωσε υπάρχει σενάριο που αναφέρει ότι το αυτοκίνητο ήταν παγιδευμένο με εκρηκτικά και ακόμα ένα που αναφέρει ότι στο βομβαρδισμένο εμπορικό κέντρο, το οποίο βιντεοσκοπούσε είχαν μείνει υπολείμματά εκρηκτικών που δεν είχαν εκραγεί και σημειώθηκε ακόμα μία έκρηξη.

Πηγή: Ethnos.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...