ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αδιανότητα πράγματα από την ΠΑΕ Ολυμπιακός: Έκοψαν στο μοντάζ παίκτη της Κ-15 επειδή είπε: «Ένα μέτρο έξω ήταν!» (vids)

Συνεχίζεται η θλιβερή κατρακύλα: Η μονταζιέρα της ΠΑΕ Ολυμπιακός δούλεψε... υπερωρίες, καθώς πρώτα ανέβασε κι έπειτα ΕΚΟΨΕ τα δικά του παιδιά της Κ-15, που έλεγαν πως το πέναλτι που κέρδισαν ήταν «ένα μέτρο έξω»!

Αδιανότητα πράγματα από την ΠΑΕ Ολυμπιακός: Έκοψαν στο μοντάζ παίκτη της Κ-15 επειδή είπε: «Ένα μέτρο έξω ήταν!» (vids)

Συνεχίζεται η θλιβερή κατρακύλα: Η μονταζιέρα της ΠΑΕ Ολυμπιακός δούλεψε… υπερωρίες, καθώς πρώτα ανέβασε κι έπειτα ΕΚΟΨΕ τα δικά του παιδιά της Κ-15, που έλεγαν πως το πέναλτι που κέρδισαν ήταν «ένα μέτρο έξω»!

Δείτε το βίντεο εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.