ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Η τετράδα αγώνων που θα κρίνει τα πάντα – Τα τρία είναι στη Λεωφόρο

Ο Παναθηναϊκός έχει τρία ματς στην έδρα του στο επόμενο... καρέ αγώνων των πλέι οφ. Η συγκυρία μοιάζει ιδανική για την επίτευξη του στόχου.

Η τετράδα αγώνων που θα κρίνει τα πάντα - Τα τρία είναι στη Λεωφόρο

Ο Παναθηναϊκός έχει τρία ματς στην έδρα του στο επόμενο… καρέ αγώνων των πλέι οφ. Η συγκυρία μοιάζει ιδανική για την επίτευξη του στόχου.

Την κατάλληλη στιγμή ήρθε η διακοπή για τον Παναθηναϊκό. Ήταν μια περίοδος που φανερά η ομάδα έβγαζε κούραση, που παίκτες κλειδιά έδειχναν ότι χρειάζονται ανάσες προκειμένου πιο φρέσκοι να πάνε στην τελική ευθεία της σεζόν. Θα προκύψει και νέα διακοπή σε έναν μήνα για το Πάσχα, οπότε θα περιμένουμε να δούμε στα πλέον κρίσιμα παιχνίδια για πρωτάθλημα και Κύπελλο μια ομάδα που θα βγάζει φρεσκάδα και τρεξίματα στο γήπεδο. Ασφαλώς είναι η κατάλληλη περίοδος και για την επιστροφή όσων έλειψαν από το τελευταίο παιχνίδι.

Η ίωση… χτύπησε όλο το Κορωπί και λίγο ήθελε να μη συμπληρώνει καν ενδεκάδα από παίκτες της πρώτης ομάδας ο Παναθηναϊκός του Βικελίδης. Η επιστροφή στη δράση λέει… ΠΑΟΚ. Και αμέσως μετά ΠΑΣ Γιάννινα. Κάθε παιχνίδι στη διαδικασία των πλέι οφ έχει χαρακτηριστεί έως τώρα ματς – κλειδί, οι πράσινοι με τις δύο ισοπαλίες δεν βγήκαν εκτός στόχου, αλλά δεν μπήκαν και μέσα σε αυτόν. Το βράδυ της 10ης Απριλίου, όταν θα έχει ολοκληρωθεί και το ματς στα Γιάννενα, πρέπει να είναι εντός τετράδας. Και για να συμβεί αυτό δεν αρκούν πια μόνο οι ισοπαλίες. Χρειάζονται νίκες.

Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα
Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα 8.878 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η θετική συγκυρία για τον Παναθηναϊκό έχει να κάνει με τη στιγμή που θα βρει απέναντί του τον δικέφαλο. Εν μέσω μιας μεγάλης ευρωπαϊκής πρόκλησης, καθώς διεκδικεί εισιτήριο για τα ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης, ο ΠΑΟΚ θέλοντας και μη θα έχει περισσότερο το μυαλό του στη Μαρσέιγ παρά στο πρωτάθλημα, που μοιάζει εξασφαλισμένη για εκείνον η δεύτερη θέση. Ίσως δούμε και rotation από τον Λουτσέσκου. Τέσσερις μέρες μετά τη Λεωφόρο παίζει στη Μασαλλία. Που… όρεξη για ρίσκο.

Την ίδια μέρα που ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ παίζει στο Καραϊσκάκη. Απέναντι σε έναν Ολυμπιακό που προέρχεται από γκέλα στα Γιάννενα. Υπάρχει λοιπόν ευκαιρία. Να μειώσει τη διαφορά και πάνω απ’ όλα να εκμεταλλευτεί την έδρα του στους επόμενους τέσσερις αγώνες. Οι τρεις απ’ αυτούς είναι στη Λεωφόρο. Με ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό, Άρη. Και ο ένας εκτός έδρας με τον θεωρητικά πιο αδύναμο των πλέι οφ, τον ΠΑΣ. Αυτή η τετράδα είναι πολύ πιθανό πια να κρίνει και την τελική κατάταξη της ομάδας του Γιοβάνοβιτς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.