ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τέλος τα προβλήματα – Μπήκε ο Καρλίτος

Χωρίς τους διεθνείς διεξήχθη η προπόνηση του Παναθηναϊκού, ατομικό για Μακέντα και Λούντκβιστ.

Τέλος τα προβλήματα - Μπήκε ο Καρλίτος

Με πρωινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε την Παρασκευή (25/3) η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το επερχόμενο παιχνίδι των play offs με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Για μία ακόμα ημέρα οι «πράσινοι» δεν αντιμετώπισαν κάποιο πρόβλημα με την ίωση που τους ταλαιπωρείσαι σε μεγάλο βαθμό το περασμένο διάστημα και έτσι συνέχισαν χωρίς απρόοπτα τις προπονήσεις.

Το πρόγραμμα για τους παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς περιλάμβανε προθέρμανση, τελειώματα και παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Ο Καρλίτος, ο οποίος χθες είχε ακολουθήσει αποφόρτιση προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς όντας και αυτός 100% έτοιμος, σε αντίθεση με τους Μακέντα και Λούντκβιστ που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 68.305 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τέλος απόντες ήταν οι διεθνείς Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, Φώτης Ιωαννίδης και Τάσος Χατζηγιοβάνης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...