ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Να κλειδώσει την πρωτιά

Η ομάδα βόλεϊ των Γυναικών του Παναθηναϊκού αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ΠΑΟΚ (19:00) και θέλει δυο σετ για να κλειδώσει την πρώτη στην κανονική διάρκεια .

Να κλειδώσει την πρωτιά

Ο Παναθηναϊκός αδιαμφισβήτητα πραγματοποιεί μια πολύ καλή σεζόν φέτος.

Έχει κερδίσει ήδη το Κύπελλο και στο πρωτάθλημα βρίσκεται στην πρώτη θέση και αποτελεί το μεγάλο φαβορί για να το κατακτήσει.

Η ομάδα του Απόστολου Οικονόμου θέλει δύο σετ στη Θεσσαλονίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ για να κλειδώσει την πρώτη θέση ενόψει και των πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.298 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αν ο Παναθηναϊκός ηττηθεί με 3-0 ή 3-1 και παράλληλα ο Ολυμπιακός πάρει την «καθαρή» νίκη κόντρα στην ΑΕΚ, τότε η ομάδα του Πειραιά θα πάρει την πρωτιά.

Η ομάδα του Κάρλο Παρίζι υπερτερεί στην ισοβαθμία μετά τη νίκη της με 3-1 στο ντέρμπι «αιωνίων» πριν λίγες εβδομάδες. 

Το πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής

Σάββατο 26 Μαρτίου 2022

«Μ. Μερκούρη» Ρέντη 19.00: Ολυμπιακός ΣΦΠ – ΑΕΚ Διαιτητές: Φραγκάκης, Μιχαήλογλου, Παρατηρητής: Ράπτης, Επόπτες: Τσιτσικάς, Σαμοθράκης, Γραμματεία: Καπουράνη.

ΔΑΚ Ευόσμου 19.00: ΑΠΣ Αίας – ΑΟ Θήρας Διαιτητές: Δημητρίου, Παπαδόπουλος, Παρατηρητής: Τσοπάνογλου, Επόπτες: Κοτσικάρη, Τερζής, Γραμματεία: Ιωαννίδου.

Μίκρα 19.00: ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός ΑΟ Διαιτητές: Γεωργιάδης Εμ., Μαυρίδης, Παρατηρητής: Δεληκωστίδης, Επόπτες: Σταυρίδης, Παπαδοπούλου, Γραμματεία: Πασπαλά.

«Α. Φώτσης» Ιλίσια 19.00: Ηλυσιακός ΑΟ – ΑΣ Άρης Διαιτητές: Μουλά Λ., Μαύρος, Παρατηρητής: Τσιμπινός, Επόπτες: Κώτσιας, Σταυράτη, Γραμματεία: Πεσίνογλου.

ΔΑΚ Νάξου 19.00: Πανναξιακός ΑΟΝ – ΑΟ Μαρκοπούλου Revoil Διαιτητές: Πρέντζας, Βελώνης, Παρατηρητής: Πέρρος, Επόπτες: Θεοδοσίου, Παπαγιαννόπουλος, Γραμματεία: Ιωάννου Μ..

«Γ. Γεννηματάς» Βούλα 19.00: ΑΣΠ Θέτις – ΑΟΦ Πορφύρας Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Μεταξά, Παρατηρητής: Γεωργόπουλος, Επόπτες: Παυλάκης, Μουζακίτη, Γραμματεία: Οικονόμου Δ..

«Στ. Καλαϊτζής» Ν. Ερυθραία 19.00: ΑΟΝ Αμαζόνες – ΑΟ Λαμίας 2013 Διαιτητές: Βουδούρης, Μάλφας, Παρατηρητής: Καπάνταης, Επόπτες: Ρηγόπουλος, Σταθοπούλου, Γραμματεία: Τάλαρου.

Δείτε τη βαθμολογία:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.