ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ψάχνει “τρίποντο” στη Σύρο για το προβάδισμα τίτλου

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Φοίνικα στη Σύρο (19:30, Live Streaming/Panathinaikos24.gr) και σε περίπτωση νίκης, διατηρεί το προβάδισμα τίτλου.

Ψάχνει

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Φοίνικα στη Σύρο (19:30, Live Streaming/Panathinaikos24.gr) και σε περίπτωση νίκης, διατηρεί το προβάδισμα τίτλου.

Οι πράσινοι του Δημήτρη Ανδρεόπουλου προέρχονται από επιβλητική εμφάνιση στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην έδρα τους και επιζητούν τη νίκη, ώστε να διατηρήσουν τη διαφορά από τον ανταγωνισμό.

Ο Φοίνικας θέλει να επαναλάβει ότι και στην α’ φάση του πρωταθληματος και να ανακόψει την πορεία των πρασίνων προ την κατάκτηση του φετινού τίτλου και να μπει δυναμικά στη διεκδίκηση του.

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.169 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το ματς θα μεταδοθεί σε live streaming από το κανάλι της ΕΣΑΠ στο youtube, ενώ θα υπάρξει και αναλυτική ενημέρωση από το Panathinaikos24.gr.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.