ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σάμιος: «Να δημιουργήσουμε ποδοσφαιριστές – νικητές»

Ο προπονητής της Κ-19 του Παναθηναϊκού, Βαγγέλης Σάμιος, τόνισε ότι στόχος είναι να βγαίνουν από την πράσινη ακαδημία ποδοσφαιριστές - νικητές.

Σάμιος: «Να δημιουργήσουμε ποδοσφαιριστές - νικητές»

Αναλυτικά όσα είπε ο Βαγγέλης Σάμιος:

“Συγχαρητήρια στα παιδιά και των δύο ομάδων, έγινε πολύ όμορφο παιχνίδι. Στο πρώτο μέρος ήμασταν καλύτεροι, δημιουργήσαμε καλές φάσεις και μπορούσαμε να σκοράρουμε. Ηρεμήσαμε στο δεύτερο μέρος, βρήκαμε τη φάση που χρειαζόμασταν για να τελειώσει το παιχνίδι. Έχει γίνει μια καλή προσπάθεια όλη τη χρονιά για την Κ19, είναι καταπληκτική όλη η σεζόν και αυτό έχει να κάνει με την Ακαδημία, όχι μόνο με την Κ19.

Η δουλειά στην Ακαδημία είναι συνολική και όλοι είναι άξιοι συγχαρητηρίων. Μετά από πολύ καιρό είμαστε πρωταγωνιστών, διεκδικούμε τίτλο. Το έχει ανάγκη ο οργανισμός, το έχει ανάγκη και η Ακαδημία. Είμαστε μέλη μιας ομάδα με ισχυρό DNA και πρέπει να βγάζουμε ποδοσφαιριστές – νικητές και αυτό το περνάμε μέσω των προπονητικών μονάδων. Μια μεγάλη συγγνώμη σε έναν ποδοσφαιριστή άλλης ομάδας, τον Μιχόπουλο του Αστέρα για τον τρόπο που του φέρθηκα στο μεταξύ μας παιχνίδι.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 2.974 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Είπα κάποια πράγματα που δεν με χαρακτηρίζουν ως άνθρωπο. Εκείνη τη μέρα δεν ήμουν εγώ, ήταν κάποιος άλλος στα ρούχα μου και ελπίζω να με καταλάβει το παιδί και να με συγχωρέσει”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.