ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Βασίλης Καρράς: Στο νοσοκομείο ο γνωστός τραγουδιστής!

Στο νοσοκομείο «Βενιζέλειο» του Ηρακλείου Κρήτης νοσηλεύεται ο γνωστός τραγουδιστής Βασίλης Καρράς, έπειτα από περιπέτεια υγείας που είχε.

Βασίλης Καρράς: Στο νοσοκομείο ο γνωστός τραγουδιστής!

Στο νοσοκομείο «Βενιζέλειο» του Ηρακλείου Κρήτης νοσηλεύεται ο γνωστός τραγουδιστής Βασίλης Καρράς, έπειτα από περιπέτεια υγείας που είχε.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής Βασίλης Καρράς αισθάνθηκε αδιαθεσία κατά την διάρκεια της χθεσινής του εμφάνισης σε γνωστό κέντρο διασκέδασης του Ηρακλείου στην Κρήτη και κρίθηκε σκόπιμο να μεταφερθεί προληπτικά στο νοσοκομείο.

Η εμφάνισή του το βράδυ του Σαββάτου ήταν στα πλαίσια της περιοδείας του, μαζί με τον Γιάννη Πλούταρχο.

Δημοσκοπικές εκπλήξεις: Το χειρότερο σενάριο για τη ΝΔ στις Ευρωεκλογές
Δημοσκοπικές εκπλήξεις: Το χειρότερο σενάριο για τη ΝΔ στις Ευρωεκλογές 7.484 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες του ιστότοπου neakriti.gr, ο Βασίλης Καρράς βγήκε στη σκηνή, όμως κατά την διάρκεια της νύχτας αισθάνθηκε αδιαθεσία, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Ο Βασίλης Καρράς νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση στην Παθολογική Κλινική του Βενιζέλειου και κατά πάσα πιθανότητα θα λάβει εξιτήριο το μεσημέρι της Κυριακής, προκειμένου να συνεχιστεί η ιατρική παρακολούθηση του στην Αθήνα.

Πηγή: enikos.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.