ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Πήρε το διπλό στα Χανιά

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού επικράτησε εκτός έδρας του ΟΑ Χανίων με 46-53 έχοντας τη συμπαράσταση 150 οπαδών του από την Κρήτη. Κόντρα στον ΠΑΟΚ στην πρώτη φάση των πλέι οφ οι πράσινες.

Πήρε το διπλό στα Χανιά
Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού επικράτησε εκτός έδρας του ΟΑ Χανίων με 46-53 έχοντας τη συμπαράσταση 150 οπαδών του από την Κρήτη.
Πιο συγκεκριμένα οι «πράσινες» ολοκλήρτωσαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στην κανονική διάρκεια της περιόδου με 46-53 σε μια από τις δύσκολες έδρες του πρωταθλήματος.

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε πολύ δυνατά τον αγώνα και προηγήθηκε με 4-18 στην πρώτη περίοδο, ωστόσο στην δεύτερη περίοδο κόλλησε στο σκορ με αποτέλεσμα να πάει πίσω στο ημίχρονο με 23-22.

Η Τρίτη περίοδος ήταν για γερά νεύρα ωστόσο ο ΠΑΟ ξαναπήρε κεφάλι στο σκορ με τη λήξη της με 34-37.

Παναθηναϊκός ΑΟ: « Προστατέψτε τις έδρες μας»
Παναθηναϊκός ΑΟ: « Προστατέψτε τις έδρες μας» 186 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στην τέταρτη και τελευταία περίοδο το «τριφύλλι» έκανε καλή διαχείριση του σκορ και πήρε τη νίκη ακόμα και σε μια αγωνιστική ημέρα που δεν έβρισκε εύκολα τον δρόμο προς το αντίπαλο καλάθι.

Διαιτητές: Αποστολίδης Β.-Φασόλης-Κατσαπρακάκης Δεκάλεπτα: 4-18, 23-22, 34-37, 46-53 ΟΑ Χανίων (Σόφτσης): Σαλιάι 11(3), Πούλινς 5, Παπαδάκη 8(2), Τσιχλάκη 4, Ντέλιτς 14, Χάρις 4. Παναθηναϊκός (Καπογιάννη): Ριντ 23, Φιτζγκέραλντ 14(1), Ζιάκα, Λύμουρα, Κωτούλα, Μυλωνάκη, Χολμς 13, Χατζηνικολάου 3(1), Κάιζερ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.