Ερασιτέχνης

Μαλακατές: «Την Τετάρτη ψηφίζουμε για να γιγαντωθεί ο Παναθηναϊκός»

Ο Τάκης Μαλακατές μίλησε για όλα αναφορικά με την κρίσιμη Γ.Σ. για τον Βοτανικό.

Αναλυτικά όσα είπε  στο SDNA ο Τάκης Μαλακατές: 

Για την διαδικασία από αύριο μέχρι τη Γενική Συνέλευση: «4.204 ανακοινώθηκε ότι μπορούν να ψηφίσουν, την περασμένη Δευτέρα. Το τελικό νούμερο θα ανακοινωθεί αύριο. Αύριο στις 18:00 στο ανοιχτό γήπεδο θα ξεκινήσει η κουβέντα. Εκεί θα μπορούν να βρεθούν όλα τα μέλη. Όλοι θα μπορούν να την παρακολουθήσουν μέσω του youtube. Περίπου 25 άτομα είναι προγραμματισμένο να τοποθετηθούν. Θέλουμε όλοι το καλό του Παναθηναϊκού και να γίνουν όλα με ηρεμία. Αν υπάρξουν ερωτήσεις στο τέλος θα απαντήσουμε εμείς. Η διαδικασία θα είναι αυτή. Νομίζω ότι έχουμε μιλήσει και αρκετά για το Βοτανικό και έχουν ακουστεί όλες οι απόψεις. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει κατασταλάξει στο τι θεωρεί ότι είναι το σωστό. Φυσικά, η αυριανή συζήτηση έπρεπε να υπάρχει για να μπορούν να εκφραστούν όλες οι απόψεις. Θα ήθελα να ζητήσω να υπάρξει ηρεμία χωρίς αντεγκλήσεις, όπως αρμόζει στον Παναθηναϊκό. Την Τετάρτη θα γίνει η Γ.Σ.. Από τις 12 έως τις 19:00 θα γίνει η ψηφοφορία, με όσους θέλουν να ψηφίσουν να έρχονται με την ταυτότητά τους. Στον χώρο θα βρίσκονται δικηγόροι από τον δικηγορικό σύλλογο της Αθήνας και θα υπάρχει διαφάνεια».

Για το ποιος θα αναλάβει τα έξοδα συντήρησης: «Η ΠΑΕ αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου την συντήρηση των εγκαταστάσεων του γηπέδου. Αυτό που είχε γραφτεί στο MOU ήταν ότι θα το αναλάμβανε η ΠΑΕ και ο Δήμος, αλλά τελικά δεν το καταφέραμε. Θα παίρνούμε ένα ποσό. Δεν θεωρήσαμε ότι είναι σημαντικό για να χαλάσει η συμφωνία».

Για το κατά πόσο πέτυχαν τα… θέλω με τις συμβάσεις: «Το κυριότερο που δεν πέτυχα είναι να έχουμε και την ιδιοκτησία στο Βοτανικό. Εμείς λέμε ότι μας ανήκει η Λεωφόρος, ο Δήμος έχει τη δική του άποψη. Μόνο τα δικαστήρια μπορούν να δώσουν τη λύση. Κανείς δεν μπήκε στη διαδικασία αυτή. Αν δεχόταν κάτι τέτοιο ο Δήμος, θα τον πήγαιναν για απιστία. Αυτό που καταφέραμε είναι να μεταφέρουμε τα δικαιώματα. Αν κερδίσει κάποιος την κυριότητα στη Λεωφόρο».

Για το ποια τμήματα θα μείνουν εκτός Βοτανικού: «Όσα τμήματα υπάρχουν στη Λεωφόρο θα υπάρξουν στο Βοτανικό. Υπάρχουν σκέψεις όμως και για άλλα τμήματα να βρουν έδρα στις εγκαταστάσεις του Δήμου. Αυτό μπορεί να γίνει με την καλή διάθεση του Δήμου. Εμείς έχουμε 7.500 μέτρα, μακάρι να είχαμε παραπάνω. Όλα αυτά δεν σημαίνουν ότι τα τμήματα που θα έχουν έδρα στο Βοτανικό δεν είναι περισσότερα από αυτά που είναι τώρα στη Λεωφόρο».

Για το αν είναι εξασφαλισμένα τα χρήματα: «Είναι εξασφαλισμένα και η τυπική ψήφισή τους θα γίνει το Μαϊό. Δεν υπάρχει κάποια ρήτρα, αλλά αν δεν προχωρήσει το έργο σταματάμε και επανερχόμαστε στην πρότερη κατάσταση».

Για το αν θα  τηρηθούν τα χρονικά όρια: «Τα χρονοδιαγράμματα που βάλαμε είναι κατά τι περισσότερο από αυτά που μπορούν να συμβούν. Οι δικές μας εγκαταστάσεις είναι πιο εύκολες. Θεωρώ ότι οι καθυστερήσεις δεν θα είναι μεγάλες. Αν τα 4 χρόνια είναι 5 δεν νομίζω να στεναχωρηθεί κανείς ιδιαίτερα».

Δείτε τη συνέχεια εδώ

Exit mobile version