ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Άνετο πέρασμα από τη Λέσβο

Το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού που έχει εξασφαλίσει την άνοδο στη Β’ Εθνική κατηγορία από την προηγούμενη αγωνιστική, κατάφερε να πάρει ακόμα μία ευρεία νίκη με 7-0 επί του ΠΑΣ Λέσβου.

Άνετο πέρασμα από τη Λέσβο

Το «τριφύλλι» με μία αγωνιστική να υπολείπεται για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, κατάφερε να περάσει άνετα από τη Λέσβο διατηρώντας μάλιστα το αήττητο σερί του.

Οι «πράσινες» αθλήτριες ήταν ανώτερες σε όλους τους τομείς και κράτησαν υψηλά επίπεδα απόδοσης καθ΄ όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Οι σκόρερ του ΠΑΟ ήταν οι Δημήτριου (1), Ντζάνη (2), Λόγου (1), Καμαριανού (1), Νταρζάνου (2).

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.233 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παναθηναϊκός (Χαραλαμπίδης): Ανδρή, Γρηγοροπούλου, Λαζανά, Αναστασίου, Βιτούλα, Δέλιου, Νταρζάνου, Καμαριανού, Δημητρίου, Λόγου, Ντζάνη, Μανέτα, Ανδρικοπούλου, Σιαφαρίκα, Θεοδωρακοπούλου, Μπασινά.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.