ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Με το μυαλό στον ΠΑΟΚ

Εβδομάδα... ΠΑΟΚ ξεκίνησε στις τάξεις του τριφυλλιού, με τους πράσινους να έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία τους και να θέλουν μόνο τη νίκη.

Παναθηναϊκός: Με το μυαλό στον ΠΑΟΚ

Μετά από μια εβδομάδα διακοπής λόγω των Εθνικών ομάδων οι πράσινοι στρέφουν την προσοχή τους στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή στη Λεωφόρο.

Οι πράσινοι από χθες κιόλας έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία τους με τα προβλήματα να είναι ελάχιστα πλέον και να μην έχουν επιστρέψει και οι διεθνείς ποδοσφαιριστές.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα έχει πλέον αρκετές επιλογές στη διάθεση του και δεν θα πάει σε λύσεις ανάγκης όπως πήγε στο ματς με τον Άρη. Στο τριφύλλι έχουν στο μυαλό τους μόνο τη νίκη ενόψει της Κυριακής, σε ένα κρίσιμο ματς στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα να βγει στην Ευρώπη.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 32.069 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Σέρβος προπονητής καταστρώνει ήδη τα πλάνα του και δεδομένα η ενδεκάδα θα έχει άλλα πρόσωπα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.